Επίσημος Συνεργάτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι η HTC, για την αγωνιστική περίοδο 2010, όπως ανακοινώθηκε σήμερα σε Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού στην Παιανία. Η συνεργασία με την ομάδα του Παναθηναϊκού αποτελεί μια έμπρακτη απόδειξη του ενδιαφέροντος της HTC για την προώθηση του αθλητισμού, τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η HTC, κορυφαία εταιρία κατασκευής smartphones σε παγκόσμιο επίπεδο, στην ανακοίνωση της πρόσθεσε ότι επενδύει σε μια ομάδα ανταγωνιστική, με υψηλούς στόχους και φιλοδοξεί μέσα από σημαντικές εμπορικές ενέργειες και εξειδικευμένες υπηρεσίες, αλλά και με έντονη παρουσία στα γήπεδα, να φέρει τον Παναθηναϊκό ακόμη πιο κοντά στους φιλάθλους του.

Τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησαν στην εκδήλωση, ο Εμπορικός Διευθυντής κ. Ανδρέας Μπέκιος, ενώ από πλευράς HTC, παρέστη ο Regional Director SEE MENA κος Νικήτας Γλύκας.

Oι διοικήσεις των δύο πλευρών ανακοίνωσαν πως προχώρησαν σε συμφωνία για την αγωνιστική περίοδο 2010 και μιλήσαν τόσο για τη χορηγία όσο και για τους στόχους της. Ο Regional Director SEE MENA της HTC κος Νικήτας Γλύκας δήλωσε: «Όταν αναζητήσαμε συνεργάτη για τη χορηγία δεν χρειάστηκε να κοπιάσουμε ιδιαίτερα. Ήταν ξεκάθαρο για εμάς ότι μόνο ο Παναθηναϊκός ταίριαζε απόλυτα με την HTC: μακροχρόνια παρουσία στα Ελληνικά & Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, συνεχής πρωταθλητισμός, άριστη αγωνιστική παρουσία, υπεροχή που βασίζεται στην ομαδική προσπάθεια και την επαγγελματική κατάρτιση, όραμα και προοπτική».

Ο Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Ανδρέας Μπέκιος δήλωσε: «Καλωσορίζουμε την HTC στο χορηγικό ρόστερ της ομάδας και είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για την επίτευξη της συμφωνίας. Η HTC αποτελεί πρωτοπόρο εταιρεία στην κατασκευή και εμπορία συσκευών κινητής τηλεφωνίας και τα προϊόντα της χαρακτηρίζονται από πλήθος τεχνολογικών καινοτομιών. Τα οφέλη θα είναι πολλαπλά και για τις δυο πλευρές και ο Παναθηναϊκός θα αποτελέσει ένα από τα κύρια οχήματα για την προώθηση των προϊόντων της HTC στην Ελληνική αγορά».


Σχετικά με την HTC

Η HTC Corporation (HTC) αποτελεί μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στον κλάδο της κινητής τηλεφωνίας, προσφέροντας κορυφαίες εμπειρίες σε θέματα σχεδιασμού, χρηστικότητας και καινοτομίας, τομείς στους οποίους το κινητό τηλέφωνο βελτιώνει τον τρόπο που οι άνθρωποι ζουν και επικοινωνούν μεταξύ τους. Η εταιρεία είναι εγγεγραμμένη στο χρηματιστήριο της Ταϊβάν με χρηματιστηριακό σύμβολο μετοχής 2498. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την HTC, παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.htc.com.