Η Sony εντυπωσίασε για άλλη μία φορά με την ενεργή συμμετοχή της στα πολιτιστικά και καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης, αφού την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Ιουνίου υποδέχθηκε το κοινό σε ένα lounge γεμάτο κέφι, ρυθμό και «νότες» στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, στο πλαίσιο του Synch Festival 2009.

Οι επισκέπτες του Synch Festival είχαν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν με τους φίλους τους στο πιο “hot-spot” του συναυλιακού χώρου που δεν ήταν άλλο από το γεμάτο μουσική lounge της Sony! Εκεί, η Sony τους χάριζε τη μοναδική εμπειρία να απολαύσουν μουσικά κομμάτια από αγαπημένους καλλιτέχνες με τις νέες σειρές Walkman®, επιλέγοντας τα τραγούδια τους μέσω του Playstation®3 και ακούγoντας την άριστη ποιότητα ήχου από τα νέα υψηλών προδιαγραφών ακουστικά Sony XB Headphones, καθώς επίσης και να παρακολουθήσουν ζωντανά τα δρώμενα της κεντρικής σκηνής από τις υπερσύγχρονες τηλεοράσεις υψηλής ευκρίνειας BRAVIA.

Στο κέντρο του Sony lounge σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο που ήταν αφιερωμένος στον τίτλο SingStarTM του Playstation®3, αρκετοί από τους παρευρισκόμενους αποφάσισαν να δοκιμάσουν τις φωνητικές τους δυνατότητες και να τραγουδήσουν karaoke αγαπημένα τους τραγούδια κάνοντας την ώρα να κυλά ακόμη πιο ευχάριστα και διασκεδαστικά!

Μία κάλπη σε σχήμα Walkman® και πολλές νότες-κλήροι, σε όλη τη διάρκεια της προωθητικής ενέργειας της Sony, «χάρισαν» στους fans της μουσικής πλούσια δώρα Sony.

Το διήμερο κύλησε ευχάριστα και διασκεδαστικά με πολύ κέφι, καλή διάθεση και φυσικά πολύ μουσική και τραγούδι. Η Sony με πολύ καλοκαιρινή διάθεση και μουσικό παλμό βρέθηκε για ακόμα μία φορά στο κέντρο της μουσικής επικαιρότητας!