Το Πρόγραμμα Επιβράβευσης των κατόχων της πιστωτικής κάρτας PANATHINAIKOS FC VISA της Τράπεζας Πειραιώς, συνεχίζει προσφέροντας αξέχαστες στιγμές στους φιλάθλους του «Τριφυλλιού».

Άλλοι δύο φίλαθλοι κάτοχοι της PANATHINAIKOS FC VISA έχοντας εξαργυρώσει 3.000 τριφύλλια συμμετείχαν στο TOUR@MatchDay. Oι φίλαθλοι έζησαν την ατμόσφαιρα που επικρατεί πριν τον αγώνα στο γήπεδο, πηγαίνοντας ακόμη και εκεί που δεν φτάνουν οι κάμερες. Η ξενάγηση περιλάμβανε τους χώρους των Επισήμων, τα Δημοσιογραφικά θεωρεία και την Αίθουσα Συνέντευξης Τύπου όπου γίνονται οι δηλώσεις μετά τον αγώνα, το Γραφείο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ όπου συντάσσονται οι συνθέσεις των Ομάδων και λαμβάνονται οι επιχειρησιακές αποφάσεις, τα Αποδυτήρια της Ομάδας και τέλος τον αγωνιστικό χώρο. Στη συνέχεια οι φίλαθλοι παρακολούθησαν τον αγώνα από διακεκριμένες θέσεις.

Στον ίδιο αγώνα ένας μικρός φίλος της Oμάδας χάρη στην PANATHINAIKOS FC VISA έκανε το όνειρο του πραγματικότητα. Εξαργυρώνοντας απλώς τους πόντους-τριφύλλια κέρδισε από μία θέση στο line up του αγώνα του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της «Superleague Ελλάδα», με αντίπαλο τον ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ. Ο μικρός φίλος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ συνοδεύοντας τους παίκτες «πάτησε» στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ και συμμετείχε στο καθιερωμένο τελετουργικό παράταξης των ομάδων πριν την έναρξη του αγώνα!

Το «Τour@Match Day» και το «Line up kid» είναι μόνο κάποια από τα πολλά και μοναδικά δώρα και εμπειρίες που προσφέρει το Πρόγραμμα Επιβράβευσης της πιστωτικής κάρτας PANATHINAIKOS FC Visa στους «πράσινους» κατόχους της.

Αποκτήστε τη και εσείς και κάντε τo όνειρο σας πραγματικότητα!