Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη χορηγικής συνεργασίας με την Adecco, τον μεγαλύτερο οργανισμό παγκοσμίως στον τομέα της παροχής υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού.

Η Adecco θα αποτελέσει «Υποστηρικτή» της ομάδας για τις αγωνιστικές περιόδους 2009 – 2010 και 2010 -2011.

Ο κ. Χρήστος Μισαηλίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Adecco Ελλάδος δήλωσε: «Στον όμιλο Adecco είναι πάγια επιδίωξή μας να υποστηρίζουμε τον αθλητισμό και να υποδηλώνουμε με αυτόν τον τρόπο την πίστη μας στα υψηλά ιδανικά του. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ είναι μια ομάδα με πλούσια ιστορία και στη μακρά επιτυχημένη πορεία του έχει επιδείξει τη διάθεσή του να προάγει το φίλαθλο πνεύμα. Στην προσπάθειά του αυτή θα μας βρίσκει αρωγούς για τα δύο επόμενα χρόνια και ελπίζουμε και για πολλά ακόμα.»

Ο κ. Ανδρέας Μπέκιος, Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, δήλωσε τα εξής: «Με μεγάλη ικανοποίηση καλωσορίζουμε στην χορηγική οικογένεια της ομάδας μια εταιρεία με ηγετικό ρόλο στην αγορά που δραστηριοποιείται σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι επιλεκτικές χορηγίες της Αdecco με χαρακτηριστικό παράδειγμα την ποδοσφαιρική ομάδα της MILAN, προσδίδουν ιδιαίτερη αξία στην συνεργασία μας».