Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο ποδοσφαιρικό τουρνουά για τις εταιρείες χορηγούς της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, το Sponsors Cup 2012 που διεξήχθη χθες, Κυριακή 27 Μαΐου 2012 στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις της Παιανίας.

Περισσότεροι από 160 συμμετέχοντες έδωσαν συνολικά 23 αγώνες στη διάρκεια μιας μέρας γεμάτης ποδόσφαιρο, εντυπωσιακές φάσεις, πολλά γκολ, υγιή ανταγωνισμό και fair play από ανθρώπους που ευχαριστήθηκαν το άθλημα που αγαπούν.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ευχαριστεί θερμά τις χορηγούς εταιρείες για την καθοριστική τους συμβολή στην επιτυχία της διοργάνωσης, η οποία πρόθεσή μας είναι να καθιερωθεί σαν θεσμός που μέσα από την αξιοποίηση της εμπειρίας θα γίνεται κάθε φορά και αρτιότερος.

Ξεχωριστή αναφορά αξίζουν η adidas, για την προμήθεια όλου του αθλητικού υλικού, η για την παροχή αναψυκτικών και η everest για τα γεύματα των συμμετεχόντων.

Για την ιστορία, στο τουρνουά αγωνίστηκαν οι ομάδες των χορηγών εταιρειών ΟΠΑΠ, adidas, Όμιλος Forthnet, ΟΤΕ, Cosmote, Powerade, Lamberts, Travel Plan & Direction, ενώ νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Green Team, η οποία επιβλήθηκε με 2-1 της Cosmote στον τελικό.

Το «τρόπαιο» για τη νικήτρια ομάδα ήταν από μια καινούργια φανέλα του Παναθηναϊκού της αγωνιστικής περιόδου 2012-13, για κάθε μέλος της!