Παράλληλα με την χορηγική συνεργασία θα συνεχιστεί και η εμπορική λειτουργία της επίσημης πιστωτικής κάρτας της ομάδας, PANATHINAIKOS F.C. VISA, με ανανεωμένα προγράμματα πιστότητας και ειδικές προσφορές προς όλους τους κατόχους.

Με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας, ο κύριος Τάσος Μαριανός, Διευθυντής Marketing της Τράπεζας Πειραιώς, δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά ανανεώνουμε και αναβαθμίζουμε την χορηγική μας σχέση με την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Η πολύχρονη επιτυχημένη συνεργασία μας έχει ωφελήσει πολλαπλά τους φιλάθλους του ιστορικού συλλόγου με πρωτοποριακά προϊόντα και παροχές. Στόχος μας είναι ο διαρκής εμπλουτισμός τους ώστε όλο και περισσότεροι φίλοι του Παναθηναϊκού να μπορούν να απολαμβάνουν αυτά τα προνόμια.»

Ο κύριος Ανδρέας Μπέκιος, Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, δήλωσε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που ανανεώνουμε μια πολυετή συνεργασία με μια εταιρεία που αποτελεί πρωτοπόρο και κύριο «παίκτη» στην τραπεζική αγορά. Η συνεργασία θα αποφέρει πολλαπλά οφέλη και στις δυο πλευρές ενώ και οι φίλαθλοι της ομάδας θα έχουν πρόσβαση σε μια πιστωτική κάρτα με εμπλουτισμένες παροχές και μοναδικές εμπειρίες».