Η επίσημη πιστωτική κάρτα του τριφυλλιού συνεχίζει να προσφέρει στους κατόχους της αποκλειστικά προνόμια και δώρα μέσω της συλλογής τριφυλλιών – πόντων από κάθε αγορά που πραγματοποιείται.

Ένα από τα δώρα είναι και η εμπειρία παρακολούθησης της ροής του αγώνα από το masterboothτου γηπέδου που δίνει την ευκαιρία σε ένα τυχερό φίλαθλο να βρεθεί μαζί με τον εκφωνητή του γηπέδου, την υπεύθυνη ροής και άλλους συντελεστές. Ένας τυχερός φίλος, έχοντας εξαργυρώσει 1.200 τριφύλλια, επέλεξε το συγκεκριμένο δώρο και έκανε το όνειρο του πραγματικότητα!

Ο φίλος της Ομάδας Θανάσης Ζώρζος παρακολούθησε την αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ από το Βooth 3Bτης Λεωφόρου και μόνο όμορφα λόγια είχε να πει «Η εμπειρία ήταν μοναδική γιατί ποτέ δεν είχα βρεθεί στα ενδότερα του γηπέδου. Αυτό όμως που με εντυπωσίασε ακόμα περισσότερο ήταν η ζεστασιά και η φιλοξενία των ανθρώπων. Σας ευχαριστώ».

Η παρακολούθησης της ροής του αγώνα είναι μόνο ένα από τα πολλά και μοναδικά δώρα και εμπειρίες που προσφέρει το ανανεωμένο Πρόγραμμα Επιβράβευσης της πιστωτικής κάρτας PANATHINAIKOS FC VISA της Τράπεζας Πειραιώς στους «πράσινους» κατόχους της.

Αποκτήστε τη και εσείς και κάντε τo όνειρο σας πραγματικότητα!

  • Γνωρίστε από κοντά τις σημαντικές μορφές του ποδοσφαίρου με το MeetALegend
  • Χαρίστε την ευκαιρία στο παιδί σας να γιορτάσει τα γενέθλια του με τον Πανάθα, την μασκότ της Ομάδας και δώρο μια φανέλα του αγαπημένου του παίκτη
  • Παρακολουθήστε τον αγώνα από διακεκριμένες θέσεις, στην κερκίδα Επισήμων του γηπέδου
  • Επισκεφθείτε το προπονητικό κέντρο της Ομάδας
  • Κερδίστε αυθεντικά «πράσινα» δώρα & μοναδικές εμπειρίες

και επωφεληθείτε από τα αποκλειστικά προνόμια:

  • 15% έκπτωση στα καταστήματα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
  • Άτοκες δόσεις στην αγορά των Καρτών Διαρκείας της ΠΑΕ καθώς και σε μεγάλο αριθμό συμβεβλημένων με την Τράπεζα Πειραιώς καταστημάτων
  • Δωρεάν συνδρομή για τον πρώτο χρόνο & δυνατότητα δωρεάν συνδρομής για πάντα
  • Συλλογή τριφυλλιών με κάθε αγορά που πραγματοποιείτε με την πιστωτική κάρτα και συμμετοχή στο πρόγραμμα επιβράβευσης

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες τόσο για την πιστωτική κάρτα PANATHINAIKOS FC VISA της Τράπεζας Πειραιώς όσο και για το πρόγραμμα επιβράβευσης στο www.pao.gr, www.piraeusbank.grή στο τηλ. 18 2 18.