Ο Παναθηναϊκός μαζί με το χορηγό αθλητικού υλικού, την Puma, παρουσίασε σήμερα το μεσημέρι στο Κορωπί τις νέες φανέλες του.

Φέτος ο Παναθηναϊκός εισέρχεται στη δεύτερη χρονιά συνεργασίας του με την Puma ως χορηγό αθλητικής ένδυσης της ομάδας μας. Η Puma δημιούργησε για το Τριφύλλι μας αποκλειστικές εμφανίσεις που θα φορεθούν από χιλιάδες φιλάθλους και θα αποτελέσουν αναπόσπαστο κομμάτι της φετινής μας διαδρομής. Μιας διαδρομής που στοχεύει σταθερά ψηλά.

Στις φετινές εμφανίσεις υπάρχουν αρκετές αλλαγές, με πλέον ευδιάκριτη αυτή της πρώτης φανέλας με την επιστροφή στις οριζόντιες ρίγες, κάτι που συμβαίνει για δεύτερη φορά στην ιστορία του συλλόγου. Ρίγες με πράσινο και λευκό, τα δύο άρρηκτα συνδεδεμένα χρώματα με τον Παναθηναϊκό μας, τον πλέον δημοφιλή σε παγκόσμιο επίπεδο ελληνικό σύλλογο με τις κορυφαίες διεθνείς επιτυχίες.

Η εμφάνιση των εντός έδρας αγώνων με οριζόντιες πράσινες και λευκές ρίγες και η εμφάνιση των εκτός έδρας αγώνων με παρουσία μπλε γραμμής έχουν μεγάλο πράσινο τριφύλλι στο μέρος της καρδιάς. Η δε τρίτη φανέλα με το λευκό να κυριαρχεί έχει την ιδιομορφία της πατιλέτας με κουμπί στο γιακά, σχεδιαστική λεπτομέρεια που προσδίδει φινέτσα. Φέτος χρησιμοποιήθηκε 3D τριφύλλι, κάτι που δίνει ξεχωριστή ομορφιά στις φανέλες.

Οι νέες φανέλες έχουν φτιαχτεί με την τεχνολογία ACTV, η οποία χάρη σε ειδικές ταινίες τοποθετημένες σε επιλεγμένα σημεία, επιτρέπει στους ποδοσφαιριστές να κινούνται με μεγαλύτερη άνεση, ενώ ενεργοποιεί βασικές μυικές ομάδες των αθλητών.

Την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων έκαναν ο Ρόμπιν Λουντ, ο Πασχάλης Στάικος, ο Στέφανος Ευαγγέλου και ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, συμβολίζοντας την εμπιστοσύνη του Παναθηναϊκού στη νέα γενιά που έχει σταθερά το βλέμμα στο μέλλον.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε και το τηλεοπτικό σποτ που δημιουργήθηκε για τη νέα εμφάνιση της σεζόν 2016-2017. Η ταινία γυρίστηκε στην ιστορική έδρα της ομάδας, τη Λεωφόρο, θέλοντας να γεφυρώσει συμβολικά την παράδοση, το δυναμισμό και το πάθος του Παναθηναϊκού με τη νέα εποχή. Αναδεικνύει την εικόνα του αθλητή μαχητή αλλά και της ομάδας που ενωμένη θα αντιμετωπίσει τις φετινές προκλήσεις στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Η νέα φανέλα θα κάνει πρεμιέρα μαζί με την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού, στις 28 Ιουλίου στην αναμέτρηση του «Τριφυλλιού» με την ΑΪΚ Στοκχόλμης στο πλαίσιο της τρίτης προκριματικής φάσης του EuropaLeague.

Οι νέες φανέλες κυκλοφορούν για τους φιλάθλους από αύριο Τρίτη 26 Ιουλίου στα επίσημα καταστήματα του Παναθηναϊκού και στο www.greenteam.gr