Η ΠΑΕ Παναθηναικός επιθυμει να ευχαριστησει το Νοσοκομειο ΥΓΕΙΑ για την μεγαλη του υποστηριξη σε ολη τη διαρκεια της σεζον που εκλεισε. Απο τον Ιουνιο 2017 που εγινε η χορηγικη συμφωνια το “ΥΓΕΙΑ” εθεσε στην διάθεση όχι μονο των παικτων και των οικογενειών τους αλλά και του προπονητικού τημ και της διοίκησης ολα του τα τμήματα.

Εκτός απο τα χειρουργεία που χρειάστηκαν – και έγιναν όλα με απόλυτη επιτυχία – ανεκτίμητη ήταν και η υποστήριξη πολλών αλλων τμημάτων του Νοσοκομείου. Ειδικά η 24ωρη κάλυψη απο τα Κεντρικά Εργαστήρια και τα Τμήματα Ακτινολογίας (ακτινολογικό, τμήμα υπερήχων, μαγνητικός/αξονικός τομογράφος) επέτρεψε την άμεση διάγνωση και επομένως ταχύτερη θεραπεία των τραυματισμών, πράγμα πολύ σημαντικό στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Πέρα απο την γενναιόδωρη χορηγεία του νοσοκομείου η ΠΑΕ επιθυμεί να αναγνωρίσει και την προσφορά κορυφαίων γιατρών του ΥΓΕΙΑ, από όλες τις ειδικότητες, οι οποίοι προσεγγίστηκαν σε προσωπικό επίπεδο απο τον επικεφαλής γιατρό της ΠΑΕ Γιάννη Λεβάκο και δέχθηκαν και αυτοί να προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκτιμά ειλικρινά την σχέση αυτή με το “ΥΓΕΙΑ” ως καάτι πολύ παραπάνω από απλή χορηγία και θεωρεί βέβαιο οτι η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί στο ίδιο εξαιρετικό επίπεδο και την επόμενη χρονιά.

Συνεργαζόμενοι ιατροί

Νοσοκομείο «ΥΓΕΙΑ» :

ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣΓιώργος Πολιτάκης

ΠΑΘΟΛΟΓΟΣΗλίας Πολιτάκης

ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣBettina Neureiter

ΓΕΝ. ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙΑλέξης Ιαγμούρ

Γιώργος Σταυρόπουλος

ΟΥΡΟΛΟΓΟΙΜανώλης Παναγιώτου

Γεράσιμος Αλιβιζάτος

ΩΡΛΑνατολή Παταρίδου

ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣΣπύρος Καλακώνας

ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣΚώσταςΣπέγκος

ΓΑΣΤΡΟΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟΣ Γιώργος Καλλιμάνης

ΤΜΗΜΑ ΥΠΕΡΗΧΩΝ

(Διευθυντής:Γιώργος Ζαχαρόπουλος)

ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟΣ

(Διευθυντής:Γιάννης Ανδρέου)

Νοσοκομείο «ΜΗΤΕΡΑ»:

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙΓιάννηςΧριστόπουλος

Στέφανος Χάνδακας