Σε μία πολύ ξεχωριστή εκδήλωση που έγινε στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο στο Ίδρυμα Ευγενίδη, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες φανέλες του, οι οποίες φέρουν τη σφραγίδα της ιταλικής εταιρίας αθλητικής ένδυσης Kappa!

24 χρόνια μετά Παναθηναϊκός και Kappa ενώνουν τις δυνάμεις τους, με στόχο μια εξίσου επιτυχημένη συνεργασία με τη διετία 1993-95.

Η ιταλική εταιρία αποτελεί ένα δυνατό όνομα στο χώρο της αθλητικής ένδυσης με παράδοση σε ποιότητα και φινέτσα στα προϊόντα της. Αγκάλιασε την προσπάθεια του Παναθηναϊκού, δείχνοντας εμπιστοσύνη στο πλάνο που εφαρμόζεται στο σύλλογό μας. Παράλληλα η «Διεθνής Αθλητική», ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα της Kappa, έδειξε εξ αρχής τον απαραίτητο σεβασμό στο brand name του Τριφυλλιού. Κάπως έτσι φτάσαμε σε μια επωφελή συμφωνία για τη διετία 2019-2021, διάστημα στο οποίο ο Παναθηναϊκός, από τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο έως τους φιλάθλους του, θα ντύνονται με προϊόντα της Kappa αποκλειστικά σχεδιασμένα για το Τριφύλλι.

Οι νέες φανέλες του Παναθηναϊκού έχουν αρκετές καινοτομίες. Το Τριφύλλι στη θέση της καρδιάς έχει τρισδιάστατη οπτική με ένθεση υφάσματος σε πλαίσιο από σιλικόνη που δίνει όγκο στο σήμα με μηδενικό βάρος στο στήθος του παίκτη. Στη μπροστινή όψη τα τριφύλλια δίνουν έμφαση στο έμβλημα του συλλόγου, ενώ ο λαιμός είναι σε σχήμα V με λαιμόκοψη από

Η πρώτη φανέλα της ομάδας είναι στο κλασικό πράσινο χρώμα, την οποία στην εκδήλωση παρουσίασε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κουρμπέλης. Η δεύτερη είναι σε χρώμα λευκό με λαιμόκοψη πράσινη, την οποία παρουσίασε στην εκδήλωση ο Φεντερίκο Μακέντα. Η τρίτη σε χρώμα μαύρο και λαιμόκοψη πράσινη, την οποία φόρεσε στην εκδήλωση ο Γιάννης Μπουζούκης. Οι τερματοφύλακες θα φορούν χρυσή ή βιολετί εμφάνιση, την οποία στην εκδήλωση παρουσίασε ο Σωκράτης Διούδης.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Μαυροκουκουλάκης, ενώ μίλησαν ο αντιπρόεδρος της Kappa, Λορέντσο Μπολιόνε, ο creative director, Εμάνουελ Οστίνι και ο διευθύνων σύμβουλος της «Διεθνούς Αθλητικής», Δημήτρης Παναγάκος. Το εμπορικό σκέλος της συμφωνίας παρουσίασε ο εμπορικός διευθυντής της ΠΑΕ, Μανώλης Ματσαδές. Στο φινάλε της εκδήλωσης ο συντονιστής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Δημήτρης Σαραβάκος βράβευσε τον κ. Ευγενίδη για την άψογη φιλοξενία.

Parousiasi19 20 tr parousiasi19 20 sara parousiasi19 20 back