Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρία ALTEX S.A. που παράγει και διανέμει τα εμπορικά σήματα Funky Buddha και GarageFifty5 στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Η συνεργασία της Π.Α.Ε. με το brand name Funky Buddha εξασφαλίζει στα μέλη της ομάδας ένα μοναδικό smart casual look εντός και εκτός γηπέδου. Η Funky Buddha έχει δημιουργήσει 3 σεζόν για τον οργανισμό του Παναθηναϊκού με outfit ποδοσφαιριστών, τεχνικού team, διοίκησης αλλά και hospitality. Τα outfit είναι ολοκληρωμένα με ταξιδιωτικό τζάκετ, πουκάμισο, τζιν, υποδήματα αλλά και δερμάτινο σακίδιο πλάτης σε επιλεγμένους χρωματικούς συνδυασμούς.

Η Funky Buddha έχει δυναμική παρουσία τα τελευταία χρόνια στο casual look, με το brand της να αριθμεί 40 concept stores, αλλά και να υπάρχει σε περισσότερα από 200 σημεία σε όλη την Ελλάδα.

Η Funky Buddha που αποτελεί το πλέον ανερχόμενο brand στη βιομηχανία μόδας, με συλλογές για τον άνδρα και την γυναίκα, γίνεται «συμπαίκτης» του Παναθηναϊκού για τις δύο προσεχείς αγωνιστικές περιόδους.