Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Τάκη Φύσσα. Μετά από 2,5 χρόνια στη θέση του διευθυντή της ακαδημίας του Παναθηναϊκού, ο Τάκης Φύσσας αποχωρεί από το Τριφύλλι και αναλαμβάνει τη θέση του αθλητικού διευθυντή της Εθνικής Ελλάδας. Ο Παναθηναϊκός ευχαριστεί τον Τάκη για τη θητεία του στην ακαδημία και του εύχεται καλή συνέχεια στο επόμενο βήμα της καριέρας του.

Προσωπική δήλωση του Τάκη Φύσσα

«Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλο και αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου. Γι΄ αυτό και δεν υπάρχει η λέξη «αποχαιρετισμός». Θέλω να ευχαριστήσω το σύλλογο και τον κ. Αλαφούζο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν να δουλέψω με τα παιδιά ώστε να αποκτήσουν τη νοοτροπία, τις δεξιότητες και τις αξίες εκείνες ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της πρώτης ομάδας αλλά και της ζωής τους γενικότερα. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου και όλους τους ανθρώπους στο προπονητικό κέντρο για τον επαγγελματισμό που έδειξαν αλλά κυρίως για την αφοσίωση στο σύλλογο.

Κυρίως, όμως θα ήθελα να αναφερθώ μέσα από την καρδιά μου στα παιδιά. “Γνωρίζω ότι θα λυπηθείτε, όπως και εγώ άλλωστε. Όμως είσαστε πια νικητές και έτοιμοι για όποια πρόκληση σας παρουσιαστεί. Να έχετε υπομονή και επιμονή. Θα έχετε πάντα την αγάπη μου. Σας ευχαριστώ για όσα μου μάθατε”. Το έργο της ακαδημίας συνεχίζεται αδιάκοπα και είναι σε καλά χέρια.

Όπως γνωρίζετε ανταποκρίθηκα στο τιμητικό κάλεσμα, να βοηθήσω στην προσπάθεια της Εθνικής μας ομάδας. Της ομάδας που ενώνει όλους τους Έλληνες και που αξίζει να δίνουμε τα πάντα γι’ αυτή».