Η αναγκαία έναρξη εργασιών για τη βελτίωση της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου στο ΟΑΚΑ, μας οδήγησε να χρησιμοποιήσουμε το γήπεδο «Γ. Καμάρας», με την ευγενική παραχώρηση του Απόλλωνα Σμύρνης, για έναν αγώνα του Παναθηναϊκού, αυτόν του προσεχούς Σαββάτου 5 Οκτωβρίου 2019 με αντίπαλο την Ξάνθη στις 17:15.

Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας του Παναθηναϊκού θα φιλοξενηθούν σε θύρες του γηπέδου της Ριζούπολης σύμφωνα με τον πίνακα που ακολουθεί:

ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΟΑΚΑ

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΜΑΡΑΣ»

P1/P2 & VIP

ΘΥΡΑ Ε

ΘΥΡΑ 23

ΘΥΡΑ 1

ΘΥΡΑ 29

ΘΥΡΑ 2

ΘΥΡΕΣ 5/7/9/11/13

ΘΥΡΕΣ 9 & 10

Προκειμένου να παρακολουθήσουν το παιχνίδι του προσεχούς Σαββάτου, οι κάτοχοι διαρκείας θα πρέπει να ακολουθήσουν την παρακάτω διαδικασία, από αύριο Τετάρτη 2 Οκτωβρίου που ξεκινάει η διαδικασία διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα.

Μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα της vivaσυμπληρώνετε στο πεδίο «κωδικός προσφοράς» τοbarcodeτης κάρτας διαρκείας, προκειμένου να αποκτήσετε πρόσβαση σε αντίστοιχη θύρα. Μετά την επιλογή της θέσης συμπληρώνετε το ονοματεπώνυμο και το ΑΜΚΑ, ώστε να εκδώσετε την πρόσκληση που θα διασφαλίσει τη θέση σας στον αγώνα.

Η έκδοση των προσκλήσεων για τους κατόχους διαρκείας θα είναι εφικτή έως και την Παρασκευή 04/10 και ώρα 15:00.

Όσοι φίλαθλοι δεν είναι κάτοχοι κάρτας διαρκείας, έχουν τη δυνατότητα να αγοράζουν το εισιτήριο τους στις θύρες 4 και 8, καθώς και στις θέσεις που δεν θα εξαργυρωθούν από τους κατόχους διαρκείας.