Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ τιμά την ομάδα της περιόδου 1963/64 για το μεγαλειώδες και ακατάρριπτο ρεκόρ του «αήττητου» πρωταθλήματος.

Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης με αντίπαλο τον Άρη, το Σάββατο 8 Μαρτίου, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα βρεθούν στο «Απ. Νικολαϊδης» για να τιμηθούν από την ΠΑΕ και να χειροκροτηθούν από τον κόσμο για την επική ομάδα που πρωταγωνίστησε με ήθος, μυαλό και αγωνιστική πρωτοπορία στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Μια πλειάδα θαυμάσιων ποδοσφαιριστών, ένας εξαιρετικός προπονητής όπως ο Στέφαν Μπόμπεκ, με βοηθό προπονητή τον Λάκη Πετρόπουλο και χιλιάδες φιλάθλων που παρακολουθούσαν ακόμα και τις προπονήσεις, έγραψαν χρυσές σελίδες στην ιστορία του μεγάλου Συλλόγου μας.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ καλεί τον κόσμο να έρθει μαζικά στο γήπεδο για να χειροκροτήσουμε τη νέα γενιά των ταλαντούχων ποδοσφαιριστών μας και ταυτόχρονα να τιμήσουμε την ομάδα που έκανε τον γύρο του θριάμβου μέσα στον Πειραιά, αφιέρωσε το «αήττητο» στον Γ. Καλαφάτη και αποτέλεσε ένα κορυφαίο σύνολο στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού τη σαιζόν 1963-4:

Τάκης Οικονομόπουλος, Μιχάλης Βουτσαράς, Βασίλης Κωνσταντίνου, Αριστείδης Καμάρας, Γιώργος Ανδρέου, Σωτήρης Αγγελόπουλος, Νίκος Τζουνάκος, Γιώργος Γιαννακόπουλος, Ζαχαρίας Πιτυχούτης, Φραγκίσκος Σούρπης, Τάκης Λουκανίδης, Τάκης Παπουλίδης, Στέλιος Παναγιωτίδης, Γιάννης Χολέβας, Μίμης Δομάζος, Ανδρέας Παπαεμμανουήλ, Δημήτρης Θεοφάνης, Κώστας Τουμπέλης, Μίμης Μπενάρδος, Διονύσης Σπετσαρίας, Τότης Φυλακούρης, Κώστας Παπουτσάκης, Βαγγέλης Πανάκης, Γιάννης Κομιανίδης, Σταύρος Μακρής, Βασίλης Βασιλάκης, Κώστας Ρεμούνδος, Κοζαδινός και Λάρδας.