Την περσινή αγωνιστική περίοδο χιλιάδες φίλαθλοι, συμμετείχαν, ως κάτοχοι κάρτας διαρκείας, στο ταξίδι του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η παρουσία του κόσμου ήταν κάτι παραπάνω από δυναμική, χαρίζοντας ώθηση και δυναμική στην ομάδα για να επιτύχει τους στόχους της.

Σας ευχαριστούμε θερμά και σας καλούμε και φέτος να γίνετε μέρος της πορείας του Παναθηναϊκού, να στηρίξετε την ομάδα και να είστε παρόντες στο δρόμο για την εκ νέου επίτευξη των υψηλών στόχων της ομάδας, στο ελληνικό πρωτάθλημα, στο Κύπελλο αλλά και στην φάση των ομίλων του Champions League, όπου ο Παναθηναϊκός έχει εξασφαλίσει την παρουσία του.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αντιλαμβανόμενη τη δυσμενή οικονομική συγκυρία για τη χώρα οφείλει να προσαρμοστεί πλήρως στα νέα δεδομένα. Αναγνωρίζοντας τη σημασία της παρουσίας των φιλάθλων και ευθυγραμμιζόμενη με τη νέα οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα, ανακοινώνει τη μείωση των τιμών για τους περσινούς κατόχους Κάρτας Διαρκείας για το σύνολο των θυρών του γηπέδου, με την εξαίρεση των διακεκριμένων θυρών.
Συγκεκριμένα οι κάτοχοι Κάρτας Διαρκείας της περιόδου 2009-10 που θα προχωρήσουν σε ανανέωση της Κάρτα τους το 2010-11, θα επωφεληθούν από τα παρακάτω προνόμια: