Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, εν όψει του εντός έδρας αγώνα με την FC Barcelona, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου, θυμίζει εκ νέου στους φιλάθλους της ότι η UEFA είναι ιδιαίτερα αυστηρή σε θέματα που παρεμποδίζουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα (π.χ. χρήση βεγκαλικών ή/και καπνογόνων, ρίψη αντικειμένων, χρήση laser) και ότι η ομάδα έχει τιμωρηθεί με την ποινή της διεξαγωγής ενός αγώνα κεκλεισμένων των θυρών με αναστολή.

Αυτό σημαίνει πως η παρακολούθηση της συμπεριφοράς των φιλάθλων μας εκ μέρους της UEFA θα είναι εντατική ούτως ή άλλως, πολύ δε περισσότερο επειδή ο αυριανός αγώνας λόγω του ονόματος της αντιπάλου ομάδας ελκύει τεράστιο ενδιαφέρον πανευρωπαϊκά. Συνεπώς, οποιαδήποτε παράβαση θα οδηγήσει σε τιμωρία της έδρας μας και για το λόγο αυτό, η συμπεριφορά όλων θα πρέπει να κινηθεί στα πρότυπα των πρόσφατων εντός έδρας αγώνων με την Κοπεγχάγη και την Ρούμπιν.

Καλούμε λοιπόν τους φιλάθλους μας να υποστηρίξουν την ομάδα μας και να την προστατεύσουν διατηρώντας τη συμπεριφορά τους σε αυστηρά φίλαθλα πλαίσια.