Με την Maccabi Tel Aviv θα τεθεί αντιμέτωπος ο Παναθηναϊκός στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του UEFA Europa League, όπως προέκυψε από την σημερινή κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στην Νιόν.

Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα της Maccabi στις 18 Αυγούστου, ενώ ο επαναληπτικός του ΟΑΚΑ ορίστηκε για τις 25 του ίδιου μήνα.

Για το αποτέλεσμα της κλήρωσης ο προπονητής του Παναθηναϊκού, κ. Φερέιρα, έκανε το ακόλουθο σχόλιο στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ:

«Για την Μακάμπι σαν ομάδα τώρα θα αρχίσουμε να συγκεντρώνουμε στοιχεία αναφορικά με τον τρόπο παιχνιδιού της και την ποιότητα του ρόστερ της, συνεπώς δεν έχω ακόμη πλήρη εικόνα προκειμένου να τη σχολιάσω αναλυτικά. Ξέρω όμως ότι πέρσι απέκλεισε τον Ολυμπιακό και ότι φέτος, στον προηγούμενο προκριματικό γύρο, προκρίθηκε πετυχαίνοντας ένα πολύ εντυπωσιακό σκορ. Άρα θα είναι σίγουρα ένας δύσκολος αντίπαλος. Εμείς όμως θα είμαστε σίγουρα βελτιωμένοι όταν θα την αντιμετωπίσουμε και θέλουμε πάρα πολύ την πρόκριση γιατί μας προσφέρεται μια δεύτερη ευκαιρία αφενός για να προχωρήσουμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και αφετέρου για να διορθώσουμε την εικόνα που αφήσαμε στον πρόσφατο αγώνα με αντίπαλο την Οντένσε»