Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει, όπως υποχρεούται από την απόφαση για τα μέτρα τήρησης της τάξης κατά τη διεξαγωγή του αγώνα Παναθηναϊκός – SKODA Ξάνθη, για τα ακόλουθα:

• Η φιλοξενούμενη ομάδα δεν ζήτησε και δεν παρέλαβε εισιτήρια του αγώνα για τους φιλάθλους της.

• Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:00 την ημέρα του αγώνα.

• Οι φίλαθλοι καλούνται να προσέλθουν στο γήπεδο μεμονωμένα, χρησιμοποιώντας κατά κύριο λόγο τα ΜΜΜ και η προσέγγισή τους στο στάδιο να γίνει από τη Λεωφ. Κύμης, ΗΣΑΠ ΕΙΡΗΝΗ, Ανατ. & Νότια Είσοδο.

• Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους, σε ζώνες περιμετρικά του ΟΑΚΑ, ώστε να αποκλεισθεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς και η πρόσβαση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων.

• Θα αποκλεισθεί η πρόσβαση και η είσοδος στο ΟΑΚΑ φιλάθλων που θα βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

• Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε φίλαθλο φέροντα πανό ή πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο.

Με δεδομένα τα παραπάνω και την πρόσφατη ποινή που θα στερήσει από την ομάδα την παρουσία του κόσμου της στον επόμενο εντός έδρας αγώνα μας, αλλά και επειδή είναι πλέον σαφές ότι όλοι οι προσεχείς αγώνες είναι επικίνδυνοι και κρίσιμοι, όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας οφείλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να μην απαντούν σε ενδεχόμενες προκλήσεις και να απέχουν από κάθε ενέργεια που θα οδηγήσει σε νέα τιμωρία της έδρας μας και θα θέσει κατ’ επέκταση σε κίνδυνο την πορεία του Παναθηναϊκού προς την κατάκτηση του τίτλου.