Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ επιθυμεί να στηρίξει με κάθε τρόπο τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα που απειλούν άμεσα την επιβίωσή του.

Ο Ερασιτέχνης, η καρδιά του Παναθηναϊκού μας, χρειάζεται τη στήριξη όλων μας. Για το λόγο αυτό στα σημεία διάθεσης εισιτηρίων για τον αγώνα Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός θα διατίθενται από σήμερα στις 12:00 και κουπόνια ενίσχυσης του Ερασιτέχνη.

Το κόστος κάθε κουπονιού (3 Ευρώ), είναι καθαρά συμβολικό, όμως κάθε μία αγορά είναι και μια πολύτιμη ανάσα για το θεματοφύλακα της ιστορίας του Συλλόγου μας.

Καλούμε όλους τους φιλάθλους που θα προσέλθουν την Κυριακή στο ΟΑΚΑ να ενισχύσουν τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό αγοράζοντας μαζί με το εισιτήριό τους και ένα κουπόνι ενίσχυσης. Η επιβάρυνσή τους θα είναι ελάχιστη, αλλά η βοήθεια που θα προσφέρουν ανυπολόγιστη.

Για να διευκολύνουμε κατά το δυνατόν τη διαδικασία έχουμε διαμορφώσει χαμηλά την τιμολογιακή πολιτική των εισιτηρίων του derby, προκειμένου το συνολικό κόστος (εισιτήριο και κουπόνι) για τους φιλάθλους μας να μην είναι αποτρεπτικό.

Θεωρούμε καθήκον μας και καθήκον κάθε Παναθηναϊκού να στηρίζουμε με κάθε εφικτό τρόπο τον Αθλητικό Σύλλογο που αποτελεί το ακριβότερο κόσμημα του ελληνικού αθλητισμού.