Αύριο ο Παναθηναϊκός δίνει, έναν πολύ σημαντικό ευρωπαϊκό αγώνα στο πλαίσιο του ομίλου του UEFA Europa League με αντίπαλο τη Λάτσιο.

Η στήριξη των φιλάθλων μας και ο παλμός της εξέδρας είναι στοιχεία απαραίτητα στην ομάδα προκειμένου να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Καλούμε λοιπόν όλους τους Παναθηναϊκούς να βρεθούν αύριο στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, στο πλευρό της ομάδας με συμπεριφορά αντίστοιχη των τριών προηγούμενων φετινών εντός έδρας ευρωπαϊκών αγώνων.

Μην απαντήσετε σε κανενός είδους ενδεχόμενη πρόκληση και αποφύγετε οποιαδήποτε ενέργεια μπορεί να προκαλέσει την τιμωρία της έδρας μας. Είναι πλέον σαφές σε όλους πως η UEFA είναι ιδιαίτερα αυστηρή σε ενέργειες που παρεμποδίζουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων, ενημερώνουμε ότι:

• Οι θύρες του Σταδίου θα ανοίξουν στις 17:00.

• Οι κάτοχοι των εισιτηρίων στις θύρες 1 έως 4 και 28 έως 35, μπορούν να προσέρχονται από τον Τομέα Α, πλησίον του Τείχους των Εθνών.

• Οι κάτοχοι εισιτηρίων στις υπόλοιπες Θύρες, θα μπορούν να προσέρχονται και από τους τομείς Β, Γ και Δ στη βορειοανατολική πλευρά του ΟΑΚΑ.

Τέλος, οι φίλαθλοι καλούνται να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή στα προσωπικά τους αντικείμενα κυρίως στα σημεία του προελέγχου όπου παρατηρείται ιδιαίτερος συνωστισμός.

Για να δείτε το σχετικό σχεδιάγραμμα κάντε click πάνω στην παρακάτω φωτογραφία.