Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσει από την Αθήνα την Τετάρτη 7/11 και ώρα 08:50 με πτήση της Aegean και θα προσγειωθεί στη Ρώμη στις 10:00.

H Συνέντευξη Τύπου του προπονητή, κ. Ferreira, θα παραχωρηθεί την ίδια ημέρα στις 18:30 στο Στάδιο Olimpico και η Προπόνηση του Παναθηναϊκού θα διεξαχθεί στις 19:00 στο ίδιο μέρος.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσει από τη Ρώμη και πάλι με πτήση της Aegean στις 11:00 το πρωί της επομένης του αγώνα, 9/11 και αναμένεται στην Αθήνα περίπου στις 14:00.

Η Λάτσιο θα προπονηθεί στις 16:30 και η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της, κ. Πέτκοβιτς, θα πραγματοποιηθεί στις 16:00 στο Formello Ground Center. Οι προπονήσεις και των δύο ομάδων θα είναι ανοικτές προς τα ΜΜΕ για τα 15 πρώτα λεπτά.
Όλες οι ώρες που αναγράφονται είναι τοπικές.

Οι διαπιστεύσεις για τους Έλληνες δημοσιογράφους θα διανεμηθούν κατά τη Συνέντευξη Τύπου του Παναθηναϊκού.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΘΕΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟΣΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ/ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.