Επιστολή προς την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής Ομάδας έστειλε νωρίτερα σήμερα η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

Στην επιστολή εκφράζεται η δυσφορία της ΠΑΕ για το ιδιαίτερα επιβαρυμένο πρόγραμμα εκγύμνασης των διεθνών ποδοσφαιριστών συνεπεία του οποίου οι ποδοσφαιριστές μας Βύντρα και Χριστοδουλόπουλος, υπέστησαν μυϊκούς τραυματισμούς που θα τους στερήσουν, πέρα από τη συμμετοχή τους στους προσεχείς κρίσιμους αγώνες της Εθνικής, και τη δυνατότητα να αγωνιστούν στο προσεχές διάστημα με τα χρώματα του Παναθηναϊκού σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Μέσω της ίδιας επιστολής καλείται το ιατρικό – τεχνικό επιτελείο της Εθνικής μας ομάδας, της οποίας ο Παναθηναϊκός ήταν, είναι και φιλοδοξεί να είναι και στο μέλλον συστηματικός αιμοδότης, να λαμβάνει υπόψη την πρότερη καταπόνηση των ποδοσφαιριστών που προσέρχονται στην προετοιμασία της Εθνικής προκειμένου να προλαμβάνονται κατά το δυνατόν και προς όφελος όλων ατυχείς στιγμές όπως οι χθεσινές.

Φαίνεται ότι οι ποδοσφαιριστές στην εθνική αντιμετωπίζονται σαν να προσέρχονται όλοι έχοντας δώσει τον ίδιο αριθμό αγώνων και έχοντας ακολουθήσει το ίδιο πρόγραμμα εκγύμνασης. Αυτό είναι λάθος και αποτελεί αμέλεια της οποίας το κόστος ο Παναθηναϊκός δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει και αυτό επιθυμούμε να το καταστήσουμε σαφές προς κάθε κατεύθυνση.