Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει, όπως υποχρεούται από την απόφαση για τα μέτρα τήρησης της τάξης κατά τη διεξαγωγή του αγώνα Ατρόμητος – Παναθηναϊκός, για τα ακόλουθα:

• Με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Αττικής, στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν χορηγήθηκαν εισιτήρια για λόγους διασφάλισης της τάξης και ασφάλειας του αγώνα.

• Η Θύρα 1, η οποία διατίθεται στους φιλάθλους της εκάστοτε φιλοξενούμενης ομάδας, θα παραμείνει ΚΛΕΙΣΤΗ για τους ως άνω λόγους.

• Τα εισιτήρια θα δοθούν με ευθύνη της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ονομαστικά, με καταγραφή των στοιχείων ταυτότητας κάθε φιλάθλου και όχι περισσότερα από δύο (2) ανά φίλαθλο. ΟΥΔΕΙΣ φίλαθλος θα προμηθευτεί εισιτήριο αν προηγουμένως δεν καταγραφούν τα στοιχεία ταυτότητάς του.

• Οι φίλαθλοι που θα μεταβούν στο γήπεδο για την παρακολούθηση του εν λόγω αγώνα ποδοσφαίρου να φέρουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή διαβατήριο πέραν του εισιτηρίου που θα κατέχουν.

• Δεν θα επιτραπεί η προσέγγιση και η είσοδος στο γήπεδο φιλάθλου με διακριτικά της ομάδας του Παναθηναϊκού.

Με δεδομένα τα παραπάνω καλούμε τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, να σεβαστούν την απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Αττικής και να μην προσέλθουν στο γήπεδο του Περιστερίου, προκειμένου να αποφευχθεί κάθε περίπτωση για πιθανή τιμωρία της ομάδας μας.