Με αφορμή το γεγονός ότι χθες και σήμερα είδαν το φως της δημοσιότητας επιλεγμένοι διάλογοι από την πρόσφατη συνεδρίαση του ΔΣ της Super League που περιλάμβαναν πολύ σοβαρά υπονοούμενα και κατηγορίες, ζητήσαμε από τη διοργανώτρια να μας παραδοθούν οι μαγνητοφωνημένες συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν. Το αίτημά μας δεν έγινε δεκτό και μας ζητήθηκε να φέρουμε το θέμα στην επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Επειδή όμως οι ανέξοδοι λεονταρισμοί πίσω από κλειστές πόρτες και εκτός πρακτικών με επιλεκτικές και αποσπασματικές «διαρροές» προς τον Τύπο με στόχο τη δημιουργία εντυπώσεων πρέπει κάποια στιγμή είτε να σταματήσουν είτε να συνοδεύονται και από το ανάλογο κόστος, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και ο Πρόεδρός της, κ. Νικόλας Πατέρας απέστειλαν σήμερα εξώδικο προς τη Super League, ζητώντας παράλληλα και τη συνδρομή του Αθλητικού Εισαγγελέα, με το οποίο ζητούν αντίγραφο των εν λόγω μαγνητοφωνημένων συνομιλιών προκειμένου η όποια υπόνοια ή κατηγορία να πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Είναι προφανές ότι με δεδομένα τα δημοσιεύματα και τις «διαρροές» για τα όσα ειπώθηκαν στη συνεδρίαση του ΔΣ επιφυλασσόμαστε κάθε νόμιμου δικαιώματός μας.