Αύριο ο Παναθηναϊκός μας δίνει, με αντίπαλο τη Malaga, έναν πολύ σημαντικό αγώνα που θα κρίνει την είσοδο της ομάδας στη φάση των ομίλων του UEFA Champions League.

Η στήριξη των φιλάθλων μας και ο παλμός της εξέδρας είναι στοιχεία απαραίτητα στον Παναθηναϊκό προκειμένου να καταφέρει μια επιτυχία από αυτές που έχουν ταυτίσει το όνομά του με τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Καλούμε λοιπόν όλους τους Παναθηναϊκούς να βρεθούν αύριο στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, στο πλευρό της ομάδας λαμβάνοντας πάντοτε υπόψη, όπως άλλωστε το έκαναν και με παραδειγματικό τρόπο στον πρόσφατο αγώνα με τη Motherwell, ότι η συμπεριφορά όλων πρέπει να διατηρηθεί σε αυστηρά φίλαθλα πλαίσια, καθώς η UEFA είναι ιδιαίτερα αυστηρή σε ενέργειες που παρεμποδίζουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων, ενημερώνουμε ότι:

• Οι θύρες του Σταδίου θα ανοίξουν στις 18.45.

• Οι κάτοχοι των εισιτηρίων στις θύρες 1 έως 4 και 28 έως 35, μπορούν να προσέρχονται από τον Τομέα Α, πλησίον του Τείχους των Εθνών.

• Οι κάτοχοι εισιτηρίων στις υπόλοιπες Θύρες, θα μπορούν να προσέρχονται και από τους τομείς Β, Γ και Δ στη βορειοανατολική πλευρά του ΟΑΚΑ.

Για να δείτε το σχετικό σχεδιάγραμμα κάντε click πάνω στην παρακάτω φωτογραφία.