Συγκροτήθηκε νωρίτερα σε σώμα το νέο ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, όπως αυτό είχε εκλεγεί από τη Γενική Συνέλευση της 30 Ιουνίου.
Πρόεδρος του ΔΣ παραμένει ο κ. Νικόλας Δ. Πατέρας και αντιπρόεδροι οι κ.κ. Αντώνης Αντωνιάδης και Ιωάννης Βεκρής.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είναι τα ακόλουθα: Αργύρης Μήτσου, Νίκος Γ. Βαρδινογιάννης, Νίκος Θ. Βαρδινογιάννης, Ευάγγελος Σαμαράς, Δημήτρης Σκιάνης, Ιάκωβος Γεωργάνας, Γιώργος Σπηλιωτόπουλος, Εμμανουήλ Πενθερουδάκης, Παναγιώτης Κυριακόπουλος, Δημήτριος Χατζής, Γιώργος Προυσανίδης, Παύλος Γιαννακόπουλος, Μιχαήλ Ζολώτας, Ιωάννης Ξυλάς, Παναγιώτης Δάβαρης, Αδαμάντιος Πολέμης και Αθανάσιος Γιαννακόπουλος.

Πέραν της συγκρότησης σε σώμα συζητήθηκαν διάφορα εσωτερικά θέματα, μεταξύ των οποίων ήταν και οι εξελίξεις στον Ερασιτέχνη. Η ΠΑΕ παρακολουθεί τις εξελίξεις αυτές και θα στηρίξει το νέο διοικητικό σχήμα στην προσπάθεια που καταβάλει με κυρίαρχο στόχο την αποτύπωση της παρούσας κατάστασης και των αναγκών των τμημάτων ώστε να επιτευχθεί οικονομική εξυγίανση.

Στο πλαίσιο αυτό, προσωπικές επιθέσεις κατά μετόχων της ΠΑΕ, όπως αυτές που παρατηρηθήκαν χθες, είναι αντίθετες σε κάθε ενωτικό εγχείρημα. Κοιτάζουμε μπροστά και είμαστε σίγουροι ότι όλοι οι μέτοχοι της ΠΑΕ θα αντιμετωπίζονται με το σεβασμό που τους αρμόζει.