Την Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2011, η Ένωση Μαζί για το Παιδί πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία, στο Ευγενίδειο Ίδρυμα, εκδήλωση προς τιμήν δύο μεγάλων προσωπικοτήτων της κοινωνίας των πολιτών καθώς και των χορηγών και υποστηρικτών της.

Τα Βραβεία Μαζί για το Παιδί Έργο Ζωής και Μάθημα Ζωής, απονεμήθηκαν στην κα. Δομινή Ν. Σαρρή και τον κ. Ιωάννη Χειμώνα αντίστοιχα που βραβεύθηκαν για τη σημαντική εθελοντική, κοινωνική τους προσφορά στο συνάνθρωπο, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση για την κοινωνία των πολιτών.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ βραβεύτηκε για την γενναιόδωρη υποστήριξη που παρέχει στο έργο και τους σκοπούς της Ένωσης. Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε εκ μέρους του Παναθηναϊκού ο Γ’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ κ. Ιωάννης Βεκρής από την Πρόεδρο της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών, κα. Δάφνη Οικονόμου.

Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1996 και βοηθά περισσότερα από 5.000 παιδιά κάθε χρόνο. Πρόκειται για μια ένωση δέκα μη-κερδοσκοπικών Μ.Κ.Ο., που εργάζονται για την ευημερία των παιδιών. Κύριος στόχος της Ένωσης είναι να προσφέρει κάθε μορφή βοήθειας σε παιδιά και νέους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, ιδιαίτερα σε εκείνους που αντιμετωπίζουν τον κοινωνικό αποκλεισμό, την ενδο-οικογενειακή βία, χρόνιες ασθένειες, διανοητικές ή σωματικές αναπηρίες και την ασθένεια ή το θάνατο κάποιου μέλους της οικογενείας τους. Η Ένωση παρέχει ψυχολογική, ηθική και οικονομική υποστήριξη και ενημερώνει το κοινό για θέματα σχετικά με τα παιδιά, μέσα από εκστρατείες ενημέρωσης και εκδηλώσεις για τη συγκέντρωση χρημάτων. Επιπλέον, έχει θέσει σε λειτουργία τη «Γραμμή Βοήθειας 115 25 Μαζί για το Παιδί», μια δωρεάν γραμμή βοήθειας, στελεχωμένη από ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς, που παρέχει συμβουλές και ατομικά ραντεβού κατόπιν αξιολόγησης, σε παιδιά, νέους και γονείς.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ένωση, επισκεφθείτε το site www.mazigiatopaidi.gr ή τηλεφωνήστε στο 210 74 82 690.