Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, εν όψει του εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 18 Μαΐου, υπενθυμίζει στους φιλάθλους μας ότι οποιαδήποτε συμπεριφορά παρεμποδίζει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα τιμωρείται ιδιαίτερα αυστηρά.

Αυτό σημαίνει, λαμβάνοντας υπόψη και το γεγονός ότι η ομάδα είναι υπότροπη, ότι η παραμικρή εκτροπή ή παράβαση από πλευράς της εξέδρας θα έχει σαν αναπόφευκτη συνέπεια την τιμωρία της έδρας μας βλάπτοντας πολλαπλά τον Παναθηναϊκό. Γίνεται λοιπόν αυτονόητο ότι η προσοχή και η συμπεριφορά όλων πρέπει να είναι άψογες και να κινηθούν στα πρότυπα των φετινών εντός έδρας αγώνων του Παναθηναϊκού για το Champions League.

Καλούμε όλους τους φιλάθλους μας να υποστηρίξουν τον Παναθηναϊκό και να τον προστατεύσουν διατηρώντας τη συμπεριφορά τους σε αυστηρά φίλαθλα πλαίσια.

Τέλος, ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας πως ο Τομέας Α (πλησίον του Τείχους των Εθνών) θα παραμείνει κλειστός λόγω έργων. Οι φίλαθλοι θα μπορούν να εισέρχονται στον χώρο περιμετρικά του Σταδίου από τους Τομείς Β, Γ και Δ (Βορειοανατολική πλευρά του ΟΑΚΑ).