Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ πραγματοποίησε την ετήσια εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας σε θερμό οικογενειακό κλίμα.
Το παρόν έδωσαν ο Πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Ιωάννης Αλαφούζος και μέλη του Δ.Σ., το προπονητικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι εργαζόμενοι στο Σύλλογο και στην Greenteam, καθώς και πολλά μέλη της μεγάλης παναθηναϊκής οικογένειας.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ κ. Αγησίλαος Τουμαζάτος ο οποίος ευχήθηκε σε όλους «Υγεία, Δύναμη και επιτυχίες».

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος έκοψε την πίτα και ευχήθηκε «Να έχουμε όλοι μια καλή χρονιά. Ήταν δύσκολη χρονιά η φετινή και ελπίζω να κλείσει καλά για την ομάδα. Αυτό θα εξαρτηθεί και τις επόμενες μέρες, χωρίς να σημαίνει ότι δεν έχουν γίνει βήματα προόδου. Εύχομαι τη νέα περίοδο να έχουμε μεγαλύτερο γήπεδο, μεγαλύτερη Ακαδημία και μεγαλύτερο προπονητικό κέντρο καθώς όπως έχω ξαναπεί φιλοδοξούμε να ξεκινήσουμε τα έργα στο Κορωπί στα τέλη Μαρτίου».

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ευχήθηκε και στους ξένους ποδοσφαιριστές της ομάδας καλή τύχη για τη νέα χρονιά, εξηγώντας παράλληλα το έθιμο της κοπής της πίτας που είναι άγνωστο στους αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές.

Στη συνέχεια ακολούθησε η κλήρωση των δώρων, με μεγάλο τυχερό τον επιθετικό της ομάδας Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος κέρδισε ένα συλλεκτικό ρολόι, προσφορά της εταιρείας HUBLOT σε συνεργασία με το περιοδικό CHRONOS PLUS. Δώρο ένα ακόμα ρολόι παραχωρήθηκε και από την ΒΗΧΟΣ ΡΟΛΟΓΙΑ.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ευχαριστεί για την προσφορά των δώρων της κλήρωσης τις εταιρείες Sony για την τηλεόραση, τα tablets και τα playstations, την εταιρεία LG για τo Smartphone, το Astir Palace για την διαμονή και τις υπηρεσίες spa στο Arion Resort & Spa, το GS travel & την Avance για τα 2ημερα στο Ξενοδοχείο Grecotel στην Κυλλήνη, τη Nova για την 6μηνη συνδρομή, την adidas και τα Marks&Spencer για τις δωροεπιταγές, την εταιρεία NILAYA SPA, την εταιρεία NOBRAND για τα παπούτσια, την εταιρεία PALAMAIKI για τα παπλώματα, την εταιρεία M+K KΟΥΤΑΣ για τα πορτοφόλια και την εταιρεία ΝΑΝΟΤΕΚ για τους βιολογικούς καθαρισμούς αυτοκινήτων.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τον Όμιλο Σταθοκοστώπουλο για τα γεύματα στον Διόνυσο, στην Ιθάκη και στο Μάνη – Μάνη και για την παραχώρηση του Baraonda για την όμορφη εκδήλωση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.