Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει, όπως υποχρεούται από την απόφαση για τα μέτρα τήρησης της τάξης κατά τη διεξαγωγή του αγώνα Παναθηναϊκός – Βέροια (31.08.2013 – 21:30 / «Λεωφόρος»), ότι:

• Η Βέροια δεν ζήτησε και δεν πήρε εισιτήρια για τους φιλάθλους της.

• Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 19:00 την ημέρα του αγώνα.

• Οι φίλαθλοι καλούνται να προσέλθουν στο γήπεδο μεμονωμένα, χρησιμοποιώντας κατά κύριο λόγο τα ΜΜΜ.

• Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους, σε ζώνες περιμετρικά του Γηπέδου, ώστε να αποκλεισθεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς και η πρόσβαση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων.

• Θα αποκλεισθεί η πρόσβαση και η είσοδος στο Γήπεδο φιλάθλων που θα βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

• Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε φίλαθλο φέροντα πανό ή πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο.

• Οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν για την παρακολούθηση του εν λόγω αγώνα πρέπει να φέρουν μαζί τους Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο πέραν του εισιτηρίου που θα κατέχουν.

Επισημαίνεται επιπλέον για μια ακόμη φορά ότι λόγω της λειτουργίας του ηλεκτρονικού εισιτηρίου η διαδικασία εισόδου στο γήπεδο θα είναι διαφορετική από τη συνήθη. Για το λόγο αυτό ζητάμε την κατανόηση των φιλάθλων και τους καλούμε να προσέλθουν κατά το δυνατόν νωρίτερα προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και η καθυστέρηση της πρόσβασής τους στις κερκίδες και να διευκολυνθεί η είσοδός τους στο γήπεδο και η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους.

Για τη διευκόλυνση της πρόσβασης των φιλάθλων και για επιτάχυνση της διαδικασίας εξυπηρέτησης, την ημέρα του αγώνα δεν θα διατίθενται Κάρτες Διαρκείας.

Τέλος, πάντα με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των φιλάθλων καλούμε όσους προτίθενται να εγγραφούν στην Παναθηναϊκή Συμμαχία να προσέλθουν ακόμα πιο νωρίς, προκειμένου να επιταχυνθεί η διαδικασία εξυπηρέτησής τους.