Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ φιλοξένησε σήμερα στο αθλητικό κέντρο «Γ. Καλαφάτης» περίπου 100 μικρούς και μεγάλους συμπολίτες μας που ανήκουν στις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες.

Σε συνεργασία με το Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, οι φίλοι μας ήρθαν στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου στο Κορωπί και ξεναγήθηκαν στους χώρους άθλησης, εστίασης και εργασίας.Η μασκότ του Συλλόγου «Πανάθας» φωτογραφήθηκε με τα παιδιά, τα οποία είχαν τη δυνατότητα να παίξουν σε ένα από τα βοηθητικά γήπεδα του αθλητικού χώρου.

Στη συνέχεια γευμάτισαν όλοι μαζί, ενώ κατά την αποχώρησή τους οι Πράνιτς, Μπεργκ και Λαγός μοίρασαν αναμνηστικά δώρα και αυτόγραφα στους επισκέπτες.«Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σπίτι του και έδωσε χαρά στον κόσμο. Αυτό είναι πολύ σημαντικό και θα έχει συνέχεια» δήλωσε ο Τάσος Λαγός ενώ ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ κ. Στράτος Σωπήλης αναφέρθηκε στο κοινωνικό πρόσωπο του Παναθηναϊκού και ευχήθηκε καλές γιορτές και καλή χρονιά σε όλους.

O Σύλλογός μας θα συνεχίσει να δείχνει αλληλεγγύη στους κοινωνικά ευάλωτους συμπολίτες μας και να δίνει πραγματικό νόημα στις εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων.Εκ μέρους του Δήμου Αθηναίων ευχαρίστησαντην ΠΑΕ και δήλωσαν τον ενθουσιασμό τους για την εκδήλωση η Πρόεδρος του ΚΥΑΔΑ κα. Ελένη Κατσούλη και εκ μέρους του ΟΠΑΝΔΑο Πρόεδρος κ. Χρήστος Τεντόμας.Ευχαριστούμε για την ευγενική υποστήριξη τις εταιρείες PUMA, 3E, Chipita,τη σοκολατοποιίαOscar και τους φούρνους «Απολλώνιον».