ΗΟΠΑΠ ΑΕμοίρασε χαμόγελα σε 3.273 παιδιά που υποστηρίζει η ένωση «Μαζί για το Παιδί», μέσω της πρωτοβουλίας της «Ευχοστολίδια», που υλοποιήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά.ΟΠαναθηναϊκόςήταν και πάλι εκεί, μαζί με χιλιάδες πολίτες καιεργαζόμενους της ΟΠΑΠ, για να προσφέρουμεχαρά στα παιδιά, πραγματοποιώντας τις Χριστουγεννιάτικες ευχές τους.

Πλήθος από παιδικά χαμόγελα έλαμψαν στην ειδική εορταστική εκδήλωση για την παράδοση των δώρων που έγινε την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου. Σε αυτήν παρευρέθηκαν 6 αθλητές από την ομάδα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού και μαζί με τους εκπροσώπους της ΟΠΑΠ μοίρασαν τα δώρα στα παιδιά και διασκέδασαν μαζί τους, συμβάλλοντας με το δικό τους τρόπο στην προσπάθεια.

Μέσω της πρωτοβουλίας κοινωνικής ευθύνης «Ευχοστολίδια», η ΟΠΑΠ στηρίζει αυτή τη χρονιά την ένωση «Μαζί για το Παιδί». Εκτός από την προσφορά των δώρων, η ΟΠΑΠ συμβάλλει στη δημιουργία καλύτερων συνθηκών στις εγκαταστάσεις13 Σωματείωντης ένωσης. Συγκεκριμένα, υλοποιεί κατασκευαστικές και επισκευαστικές εργασίες, καθώς και εργασίες συντήρησης, προμήθειας τεχνολογικού εξοπλισμού και εκσυγχρονισμού υπηρεσιών και εγκαταστάσεων στα σωματεία που στηρίζει η ένωση.