Οι δράσεις αυτές είναι σημαντικές, γιατί η αλληλεπίδραση μεταξύ των εφήβων σε εκδηλώσεις που προάγουν το ομαδικό πνεύμα μέσα από τη μουσική και τον αθλητισμό, φέρνει αισιόδοξα αποτελέσματα σε μια κοινωνία που προσδοκά να ομορφύνει.

Σάββατο 16/4/2016 συμμετοχή στο 3ο Εφηβικό Φεστιβάλ Διαφημίσεων Πρόληψης των Εξαρτήσεων που διοργανώνει το Κέντρο Πρόληψης για τις εξαρτήσεις ΠΡΟΝΟΗ με τη «Μπάντα της ΣΤΡΟΦΗΣ», το Εικαστικό Εργαστήρι του Συλλόγου Οικογένειας, έργα μελών του προγράμματος και ενημερωτικό περίπτερο στο Δημαρχείο της Κηφισιάς.

(Αίθουσα Πολιτιστικού Κέντρου «Βασ. Γκατσόπουλος», Διονύσου & Μυρσίνης 2, Κηφισιά / Χρόνος διάρκειας της εκδήλωσης:18.00-21.00)

Δευτέρα 18/4/2016 συμμετοχή στο 3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου που διοργανώνει το EuropeanSchoolRadioμε τη «Μπάντα της ΣΤΡΟΦΗΣ» και τη φιλική συμμετοχή της Γιώτας Νέγκα.

(Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων και θα κλείσει με τη «Μπάντα της ΣΤΡΟΦΗΣ» στις 20.00, με το μήνυμα: «ΜΠΟΡΕΙΣ, αλλά όχι μόνος!» Χρόνος διάρκειας εκδήλωσης: 9.00-21.00)

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα λειτουργεί έκθεση με έργα μοντελισμού των μελών του Κέντρου Συμβουλευτικής Εφήβων και του Εικαστικού Εργαστηρίου του Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ.

Σάββατο 21/5/2016 και ώρα 18.30 θα διεξαχθεί ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων της ΣΤΡΟΦΗΣ και της ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – Ακαδημία Β. Λάκης στο Δημοτικό γήπεδο Χαλανδρίου (Λ.Πεντέλης 150).

Πέμπτη 21/4/2016 και ώρα 19.00 ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 5ου ΓΕΛ Ζωγράφου σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ, διοργανώνει ενημέρωση για τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς με θέμα: «Η χρήση ουσιών στην εφηβεία. Ο ρόλος της οικογένειας, του σχολείου και της τοπικής κοινωνίας».

(Αίθουσα Εκδηλώσεων 5ου Γυμνασίου Ζωγράφου, Μ. Αλεξάνδρου και Γεωργίου Παπανδρέου, Γουδί).

Για περισσότερες πληροφορίες τηλ. γραμματείας ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ 2108814515 και www.kethea-strofi.gr