Ο Παναθηναϊκός μπαίνοντας στη τελική ευθεία της φετινής αγωνιστικής χρονιάς, στηρίζει για ακόμη μια φορά τον Ξενώνα SOS-ΕΛΙΖΑ που βοηθά στην αποκατάσταση βρεφών και παιδιών έως 5 ετών. Η ενίσχυση αυτή, έρχεται μέσω της ηλεκτρονικής δημοπρασίας της νικητήριας φανέλας του MVP Σεμπάστιαν Λέτο, με την οποία σκόραρε εναντίον της Βέροιας στη Λεωφόρο τα πρώτα δύο γκολ της μεγάλης επιστροφής του.

Η συμμετοχή στη δημοπρασία είναι απλή και τα έσοδα προορίζονται -μέσω του Charity Idols- στον Ξενώνα SOS ΕΛΙΖΑ που στηρίζει βρέφη και παιδάκια έως 5 ετών που ανήκουν στiς ευάλωτες κοινωνικά ομάδες.

Για όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τη φανέλα του Λέτο, θα έχουν επιλέξει ένα όμορφο δώρο ενόψει των εορτών του Πάσχα, μια ιστορική φανέλα του αγαπημένου των φιλάθλων, ενώ θα έχουν συνδράμει σε μία σπουδαία προσπάθεια για την προστασία των παιδιών και την επούλωση των ψυχικών τραυμάτων τους.

Η επίσημη φανέλα είναι Puma, σε μέγεθος «Large», έχει την αυθεντική υπογραφή του Αργεντινού επιθετικού, είναι φορεμένη στην αναμέτρηση που διακρίθηκε ως MVP τους αγώνα και παραδίδεται με το πιστοποιητικό γνησιότητας.

Η δημοπρασία έχει ξεκινήσει με αρχική τιμή τα 100 Ευρώ και ολοκληρώνεται στις 22.04.2016 και ώρα 22:00

Σας ευχαριστούμε για την πολύτιμη συμμετοχή σας.