Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός σε συνεργασία με τον Παναθηναϊκό Α.Ο. καλωσόρισαν το πρωί της Κυριακής 22/5, στο «Απ. Νικολαΐδης», την ομάδα πολιτών «Αtenistas».

H φιλοξενία περίπου 400 συμπολιτών μας στη «Λεωφόρο», έγινε στο πλαίσιο της πολιτισμικής διαδρομής στους ιστορικούς Αμπελοκήπους.Από την περιήγηση στις πρώην φυλακές Αβέρωφ, τη βίλα Μαργαρίτα, τη Σεβαστοπούλειο Εργατική Σχολή και άλλα μέρη… δεν θα μπορούσε να λείπει το ορόσημο των Αμπελοκήπων, το γήπεδο του Παναθηναϊκού!

Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ κ. Βασίλης Κωνσταντίνου και ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Ηλίας Μιχαλαριάς υπογράμμισαν στους παρευρισκόμενους τις μεγάλες στιγμές της «Περιβόλας» από το 1922 έως σήμερα. Μίλησαν για την ιστορία της ομάδας, καθώς και για το «Απόστολος Νικολαΐδης», το οποίο είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ιστορία της Αθήνας από γενιά σε γενιά.

Atenistas9001

Παράλληλα, οι «Atenistas» ενημερώθηκαν από τη Διευθύντρια Marketing κα. Σελήνη Ευθυμίου για τα σχέδια του Παναθηναϊκού για την ανάπλαση και ανακατασκευή του ιστορικού γηπέδου που ξεκινάει το καλοκαίρι 2016, με στόχο να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες της ομάδας στη σύγχρονη εποχή και να δημιουργηθεί ένα αρχιτεκτονικό στολίδι στην καρδιά της πόλης, ανοιχτό στους φιλάθλους και στους κατοίκους της.

Από τη Θύρα 3, ο κόσμος παρακολούθησε στο Matrix φωτογραφίες εποχής από χαρακτηριστικές περιόδους καθώς και το 3D video που αναπαριστά μέσω graphicanimation την μελλοντική όψη του γηπέδου, ενώ άκουσαν αγαπημένα ρετρό τραγούδια αφιερωμένα στον Παναθηναϊκό.

Ακόμη, παρακολούθησαν mini επίδειξη Πυγμαχίας στο ανακαινισμένο γυμναστήριο στη Θύρα 5 με οικοδεσπότη τον αρχιπροπονητής Γιάννης Αϊδινιώτη. Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη στο κλειστό “Παύλος Γιαννακόπουλος”, όπου ο Πρόεδρος του Π.Α.Ο. κ. Μιχαλαριάς μαζί με τον κ. Τάσο Στεφάνου -παλαίμαχο αθλητή του μπάσκετ και πρώην γενικό διευθυντή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός-, μίλησαν για τη σπάνια ιστορία του γηπέδου.

Παρακολουθείστε τοvideoαπό την περιήγηση τωνatenistas ΕΔΩ.

atenistas9004