Σήμερα η Λεωφόρος άνοιξε τις θύρες της στα ΜΜΕ και αυτό που αντίκρισαν όλοι είναι ότι λίγες ημέρες μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού, η προσπάθεια για να αποκτήσει νέα εικόνα το γήπεδο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Πολυμελές συνεργείο εργάζεται πυρετωδώς προκειμένου σε πρώτη φάση να ξηλωθούν όλα τα καθίσματα (αρχής γενομένης από τη θύρα 3 όπου επίσης γίνεται αντικατάσταση στα πλακάκια και στα πλεξιγκλάς) και να τοποθετηθούν νέα, μαζί με τη μόνωση στα τοιχώματα. Αμέσως μετά προβλέπεται η ποιοτική αναβάθμιση όλων των εσωτερικών χώρων (αποδυτήρια, γραφεία, μπαρ), η πλήρης αντικατάσταση όλων των WC , ενώ ξεχωριστό κομμάτι θα αποτελέσει η τοποθέτηση πλεξιγκλάς στη θέση των κάγκελων στη θύρα 13.

Ο υπεύθυνος εγκαταστάσεων και επικεφαλής του έργου για λογαριασμό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Παναγιωτίδης εξήγησε ότι οι υπόλοιπες εργασίες που αφορούν αύξηση του υφιστάμενου όγκου θα προχωρήσουν ανάλογα με το χρονικό σημείο που θα εκδοθεί η αναβαθμισμένη οικοδομική άδεια. Παράλληλα θα γίνει η προετοιμασία για την εγκατάσταση των σουιτών από την πλευρά της εξέδρας που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

«Φιλοδοξούμε ότι το γήπεδο θα πάρει μια τελείως διαφορετική μορφή. Ίσως και καλύτερη από αυτή που φαίνεται στα σχέδια. Προχωράμε σε πρώτη φάση στην ανακαίνιση όλου του εσωτερικού του γηπέδου. Αυτό που περιμένουμε να δούμε είναι πότε θα έχουμε μετά βεβαιότητας το χρονοδιάγραμμα έκδοσης της αναθεώρησης οικοδομικής άδειας, προκειμένου να δούμε αν η φάση που έχουμε ανακοινώσει με την προσθήκη της νέας κερκίδας, θα αρχίσει εντός του Ιουλίου ή αργότερα. Άρα θα έχουμε νεότερα περίπου σε έναν μήνα. Προσδοκούμε στη συμμετοχή του κόσμου.

Καταλαβαίνουμε ότι είναι για όλους δύσκολες εποχές, αλλά είναι ένα όραμα που όλοι έχουμε, ανεξάρτητα οικονομικής δύναμης. Ο καθένας όσο μπορεί και ότι μπορεί να συνεισφέρει, για να μπορέσουμε να αποκτήσουμε κάτι που εμείς οι ίδιοι θα το ζούμε», ήταν τα λόγια του κ. Παναγιωτίδη.

Η δράση ΧΟΡΗΓΙΑΣ ΓΗΠΕΔΟΥ συνεχίζεται παράλληλα με την έναρξη των εργασιών.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.nealeoforos.gr και στο www.paomprosta.gr.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την πρώτη ημέρα των εργασιών: