Δίνεται πλέον η δυνατότητα σε όσους δεν πρόλαβαν έως σήμερα που έληγε η προσφορά, να πάρουν τη θέση τους στο γήπεδο της Λεωφόρου, την ιστορική έδρα του Παναθηναϊκού μας και να σταθούν έμπρακτα στο πλευρό του συλλόγου.

Τώρα, όλοι, μικροί και μεγάλοι παίρνουν την θέση που τους ανήκει.

Υπενθυμίζεται ότι με την αγορά δύο χορηγικών πακέτων, κερδίζετε επιπλέον ένα εισιτήριο διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2016-17. Ειδικά για τις οικογενειακές κερκίδες στις Θύρες 5 και 8, οι κάτοχοι έχουν το δικαίωμα να φέρουν άλλο ένα παιδί δωρεάν.

Σημειώνεται ότι της προσφοράς εξαιρούνται οι Θύρες 7, 13 και 14.

Πρόλαβε και εσύ, μπες στο παιχνίδι μαζί με την παρέα σου ή την οικογένειά σου.

Τρόποι απόκτησης χορηγικών πακέτων:

1) Ηλεκτρονικά: από τις ιστοσελίδες www.pao.gr, www.paomprosta.gr ή απευθείας από www.viva.gr και χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.

2) Στο σημείο πώλησης Εισιτηρίων Διαρκείας, στη Θύρα 3 του γηπέδου της Λεωφόρου: Δευτέρα έως Παρασκευή, 9:30-17:30 και Σάββατο 10:00-14:00.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ΠΑΕ μέσω του email: [email protected] αλλά και στο τηλέφωνο 2106870707.

Δείτεεδώτις κατηγορίες και τις τιμές των χορηγικών πακέτων και παρακολούθηστε το τηλεοπτικό σποτ της ειδικής ενέργειας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: