Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ομάδα της Δανίας Brondby I.F. για τα play offs του Europa League, με την πρώτη αναμέτρηση να διεξάγεται την Πέμπτη 18/8 στο «Απ. Νικολαΐδης», στις 21:00.

Η έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων ξεκινά την Παρασκευή 12/08 μέσω web και έως την Τρίτη 16/08 θα έχουν αποκλειστική προτεραιότητα τα Μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

Όσοι φίλαθλοι επιθυμούν να έχουν και αυτοί προτεραιότητα για τους ευρωπαϊκούς αγώνες και για όλη τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά -με οικονομικό όφελος και ταχύτητα στην αγορά του εισιτηρίου τους-, μπορούν να γίνουν τώρα Μέλη (e-member, Basic, κ.ο.κ.) και να ενημερωθούν για τη σχετική διαδικασία, κάνοντας κλικ ΕΔΩ ή στην επίσημη σελίδα της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

Από την Τετάρτη 17/08 η Διαδικτυακή προπώληση «ανοίγει» για όλους τους φιλάθλους ανεξαιρέτως. Ταυτόχρονα την Τετάρτη θα λειτουργήσουν και τα εκδοτήρια του γηπέδου στη Θύρα 4, από τις 9:30 έως τις 17.30 (πλην Σαββάτου και Κυριακής).

Για την ταχύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου και με οικονομικό όφελος, συνιστούμε την προμήθεια των εισιτηρίων από το Viva.gr.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες:

ΘΥΡΕΣBOX OFFICEWEB
7, 13, 1410 Ευρώ8 Ευρώ
1, 12, 5B, 5Γ, 815 Ευρώ12 Ευρώ
2, 9, 11, 5Α30 Ευρώ25 Ευρώ
1040 Ευρώ35 Ευρώ
3Α, 3, 3Β60 Ευρώ50 Ευρώ

Οι φίλαθλοι δικαιούνται 2 εισιτήρια, -εφόσον για κάθε εισιτήριο ξεχωριστά-, δηλώσουν το ΑΜΚΑ και τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας του φιλάθλου, εξ’ ονόματος του οποίου, αγοράζουν το εισιτήριο. Ο έλεγχος των αποδεικτικών ΑΜΚΑ και ΑΔΤ είναι αυστηρός και σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων, η ομάδα διατηρεί το δικαίωμα απαγόρευσης εισόδου.

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους πως την Πέμπτη 18/8 δεν θα εξυπηρετούνται όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν χορηγικό πακέτο, λόγω της ευρωπαϊκής αναμέτρησης της ομάδας μας.

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και καλή τύχη στην προσπάθεια της Ομάδας.