Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εντός έδρας την επόμενη Τετάρτη 17 Μαΐου (20:30) τον ΠΑΟΚ για τη δεύτερη αγωνιστική των playoffs του πρωταθλήματος Super League.Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινά σήμερα μέσωviva.grκαι είναι “ανοιχτή” για όλους τους φιλάθλους. Από τη Δευτέρα 15 Μαΐου,η διάθεση θα πραγματοποιείται και από τα εκδοτήρια του γηπέδου στηΘύρα 4.

Το ωράριο λειτουργίας των εκδοτηρίων τις καθημερινές είναι9:30 έως 17:30καιτην Τετάρτη 17 Μαΐου, από τις9:30το πρωί έως την έναρξη της αναμέτρησης. Το Σ/Κ η διάθεση θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

ΘΥΡΕΣ

Τιμή Εισιτηρίου

13,14

10 Ευρώ (μόνο από τη Θύρα 4)

6, 7

15 Ευρώ

1,5Β & 5Γ,8, 12,

20 Ευρώ

2, 5Α, 9, 11

25 Ευρώ

10

40 Ευρώ

3

50 Ευρώ

Οι φίλαθλοι δικαιούνται έως4 εισιτήρια, -εφόσον για κάθε εισιτήριο ξεχωριστά-, δηλώσουν τοΑΜΚΑκαι τονΑριθμό Δελτίου Ταυτότηταςτου φιλάθλου, εξ’ ονόματος του οποίου, αγοράζουν το εισιτήριο.Παρακαλούμε τους φιλάθλους να είναι συνεπείς με την εγκυρότητα των ανωτέρω στοιχείων κατά την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων, καθώς κατά την είσοδο τους στο γήπεδο θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Υπενθυμίζουμε, ότι οι φίλαθλοι υποχρεούνται να προσέρχονται στις Θύρες του γηπέδου, φέροντας απαραιτήτως την Αστυνομική τους Ταυτότητα.

Σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων ή έλλειψης αποδεικτικών εγγράφων, η ΠΑΕ διατηρεί το δικαίωμα της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο.