Η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο (18:15, Novasports) ξεκίνησε και η μέχρι τώρα ανταπόκριση των φιλάθλων είναι εντυπωσιακή. Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο της ομάδας που σε μια κρίσιμη καμπή σπεύδει να σταθεί στο πλευρό της. Επιπλέον καλούμε τους φιλάθλους, για την καλύτερη δυνατή δική τους εξυπηρέτηση να προμηθευτούν κατά το δυνατόν γρηγορότερα τα εισιτήριά τους.

Πιο συγκεκριμένα, επειδή η προπώληση πηγαίνει πολύ καλά και υπάρχει τάση για ιδιαίτερα αυξημένη προσέλευση στον αγώνα του Σαββάτου, καλούμε τους φιλάθλους της ομάδας να προμηθευτούν κατά το δυνατόν έγκαιρα τα εισιτήριά τους, δηλαδή σήμερα και αύριο τόσο από τα εκδοτήρια, όσο και ηλεκτρονικά μέσω viva.

Ειδικότερα το Σάββατο, όσο πλησιάζει η ώρα έναρξης του αγώνα τόσο μεγαλύτερη θα είναι η καθυστέρηση την οποία θα αναγκάζονται να υποστούν οι φίλαθλοι που θα επιλέξουν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους την τελευταία στιγμή. Σας περιμένουμε όλους στο πλευρό του Παναθηναϊκού και θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξυπηρετηθείτε κατά το δυνατόν καλύτερα, αλλά όσο περισσότερα εισιτήρια «φύγουν» είτε ηλεκτρονικά είτε από τα εκδοτήρια πριν το Σάββατο, τόσο πιο ομαλά θα λειτουργήσει η όλη διαδικασία για όλους.