Καλούνται οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που επιθυμούν να διαπιστευθούν για τον αγώναΠαναθηναϊκός – Ολυμπιακός (28/10/2017)να συμπληρώσουν τηΣΧΕΤΙΚΗ ΦΟΡΜΑαυστηρά έως την Τετάρτη25 Οκτωβρίου στις 13:00.

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΑ.

Παρακαλούμε τα αιτήματα που αποστέλλονται από κάθε μέσο να είναι συγκεντρωτικά.

Οι διαπιστεύσεις που δικαιούται κάθε Μέσο – και πάντοτε σε συνάρτηση με τη διαθεσιμότητα που υπάρχει – έχουν ως εξής:

Αθλητικές εφημερίδες: έως 3*

Ραδιοφωνικοί σταθμοί που μεταδίδουν τον αγώνα: έως 3 (περιλαμβανομένου και του τεχνικού)

Sites αθλητικού περιεχομένου: έως 2*

Sites πολιτικού περιεχομένου: 1

Πολιτικές εφημερίδες: 1

Τηλεοπτικοί σταθμοί πανελλαδικής εμβέλειας που δεν μεταδίδουν τον αγώνα: έως 2**

Ραδιοφωνικοί σταθμοί που δεν μεταδίδουν τον αγώνα: 1**

Άλλα έντυπα: 1**

Ηπαραλαβήτων διαπιστεύσεων θα γίνεταιαποκλειστικά από τα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, την Πέμπτη 26 και την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου, 09:00 – 17:00. Επειδή δεν υπάρχει καμία δυνατότητα να δοθούν διαπιστεύσεις στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα,όποια διαπίστευση δεν παραληφθεί στις παραπάνω αναφερόμενες ημερομηνίες θα θεωρείται αυτομάτως άκυρη.

Τέλος, επισημαίνεται ότι οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι θα πρέπει την ημέρα του αγώνανα φέρουν και την Αστυνομική τους ταυτότητα, καθώς η είσοδος στα δημοσιογραφικά θα είναι εφικτή μόνο με τη διασταύρωση στοιχείων διαπίστευσης και ταυτότητας.

*Ο αριθμός διαπιστεύσεων που δικαιούνται αθλητικές εφημερίδες ή ιστότοποι που απευθύνονται αποκλειστικά σε φιλάθλους άλλων ομάδων είναι 1.

**Τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί που δεν μεταδίδουν τον αγώνα καθώς και άλλα έντυπα θα διαπιστεύονται μόνον εφόσον υπάρξει διαθεσιμότητα.