Το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι για τον αγώνα της ομάδας μας με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος SuperLeague, την Κυριακή 3 Μαρτίου και ώρα 19.00 στο ΟΑΚΑ, θα ισχύσουν ειδικές δημοσιογραφικές διαπιστεύσεις.

Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που επιθυμούν να διαπιστευτούν για τον αγώνα να να στείλουν τα αιτήματά τους στο pressoffice@pao.gr αυστηρά έως την Τρίτη 26/02 στις 12:00.

Μετά το πέρας της προθεσμίας δε θα γίνει δεκτό ΚΑΝΕΝΑ αίτημα. Κάθε δημοσιογράφος ή τεχνικός που θα αιτείται διαπίστευσης, θα πρέπει να επισυνάψει στο σχετικό e-mail φωτογραφία ταυτότητας ΕΣΗΕΑ ή ΠΣΑΤ ή του Μέσου το οποίο τον διαπιστεύει. Για την παραλαβή της διαπίστευσης θα είναι απαραίτητη η επίδειξη της συγκεκριμένης ταυτότητας.

Οι διαπιστεύσεις που δικαιούται κάθε Μέσο -και πάντοτε σε συνάρτηση με την διαθεσιμότητα που υπάρχει- έχουν ως εξής:

Αθλητικές Εφημερίδες: μέχρι 3

Πολιτικές Εφημερίδες: μέχρι 2

Τηλεοπτικά κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας: μέχρι 2 (συμπεριλαμβανομένου του τεχνικού)

Ραδιοφωνικοί σταθμοί που μεταδίδουν τον αγώνα: μέχρι 3 (συμπεριλαμβανομένου του τεχνικού)

Ραδιοφωνικοί σταθμοί που ΔΕΝ μεταδίδουν τον αγώνα: 1

Αθλητικές ιστοσελίδες υψηλής επισκεψιμότητας: μέχρι 2

Άλλες ιστοσελίδες: 1

Για τον συγκεκριμένο αγώνα δεν θα ισχύσει ΚΑΜΙΑ ταυτότητα δημοσιογράφου.

Η έγκριση ή η απόρριψη των αιτημάτων είναι στη διακριτική ευχέρεια του Γραφείου Τύπου του Παναθηναϊκού. Απάντηση από το γραφείο Τύπου θα δίνεται ΜΟΝΟ στο ενδεχόμενο απόρριψης αιτήματος για διαπίστευση.


Οι φωτορεπόρτερ θα χρειαστούν επίσης ημερήσια ονομαστική διαπίστευση.

Για την διαδικασία παραλαβής των διαπιστεύσεων θα υπάρξει ενημέρωση σε νεότερη ανακοίνωση με την ολοκλήρωση της προθεσμίας για την κατάθεση αιτημάτων.