ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ

Δημοσιογραφικές διαπιστεύσεις για τον αγώνα με τη Μακάμπι Χάιφα

Μέχρι την Τρίτη 12/12 στις 11 π.μ. η προθεσμία υποβολής αιτημάτων
Δημοσιογραφικές διαπιστεύσεις για τον αγώνα με τη Μακάμπι Χάιφα | pao.gr

Το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι για τον αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τη Μακάμπι Χάιφα στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League, την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 19:45 στο “Απόστολος Νικολαΐδης”, θα εκδοθούν ημερήσιες ονομαστικές διαπιστεύσεις.

Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να αποστείλουν τα αιτήματά τους αποκλειστικά και μόνο στο [email protected] μέχρι την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου στις 11:00 π.μ.

Μετά το πέρας της προθεσμίας δε θα γίνει δεκτό ΚΑΝΕΝΑ αίτημα. Για τον συγκεκριμένο αγώνα δεν θα ισχύσει ΚΑΜΙΑ ταυτότητα δημοσιογράφου.

Η έγκριση, ή η απόρριψη των αιτημάτων είναι στη διακριτική ευχέρεια του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Απάντηση από το γραφείο Τύπου μέσω email θα δίνεται ΜΟΝΟ στο ενδεχόμενο απόρριψης του αιτήματος για διαπίστευση.

Οι φωτορεπόρτερ θα χρειαστούν επίσης ημερήσια ονομαστική διαπίστευση.

Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ και των φωτογραφικών πρακτορείων θα μπορούν να παραλάβουν τις κάρτες τους την ημέρα της συνέντευξης Τύπου, παραμονή του αγώνα, στο κλειστό γήπεδο “Παύλος Γιαννακόπουλος”.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Όλα τα τελευταία νέα και ενημέρωση για τον Παναθηναϊκό στο e-mail σας

όρους χρήσης
Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις σχετικά με τα νέα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, νέα προϊόντα και υπηρεσίες, τη διάθεση εισιτηρίων, προσφορές επίσημων χορηγών και συνεργατών και έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους χρήσης.