Το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι για τον αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο την Βιγιαρεάλ στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League, την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 19:45 στο ΟΑΚΑ, θα εκδοθούν ημερήσιες ονομαστικές διαπιστεύσεις.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν τα αιτήματά τους αποκλειστικά και μόνο στο [email protected] μέχρι την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023 στις 10 π.μ..

Μετά το πέρας της προθεσμίας δε θα γίνει δεκτό ΚΑΝΕΝΑ αίτημα. Για τον συγκεκριμένο αγώνα δεν θα ισχύσει ΚΑΜΙΑ ταυτότητα δημοσιογράφου.

Η έγκριση ή η απόρριψη των αιτημάτων είναι στη διακριτική ευχέρεια του γραφείου Τύπου του Παναθηναϊκού. Απάντηση από το γραφείο Τύπου μέσω email θα δίνεται ΜΟΝΟ στο ενδεχόμενο απόρριψης αιτήματος για διαπίστευση.

Οι φωτορεπόρτερ θα χρειαστούν επίσης ημερήσια ονομαστική διαπίστευση.

Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ και των φωτογραφικών πρακτορείων θα μπορούν να παραλάβουν τις κάρτες τους την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου από την αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ (θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για τις ώρες παραλαβής).