ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ

Δημοσιογραφικές διαπιστεύσεις για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό

Μέχρι την Παρασκευή στις 12 η προθεσμία υποβολής αιτημάτων
Δημοσιογραφικές διαπιστεύσεις για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό | pao.gr

Το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League 2022-23, με αντίπαλο τον Λεβαδειακό το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 20:30 στο «Απόστολος Νικολαΐδης», θα εκδοθούν ημερήσιες ονομαστικές διαπιστεύσεις.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν τα αιτήματά τους αποκλειστικά και μόνο στο pressoffice@pao.gr μέχρι την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022 στις 12:00.

Μετά το πέρας της προθεσμίας δε θα γίνει δεκτό ΚΑΝΕΝΑ αίτημα. Για τον συγκεκριμένο αγώνα δεν θα ισχύσει ΚΑΜΙΑ ταυτότητα δημοσιογράφου.

Η έγκριση ή η απόρριψη των αιτημάτων είναι στη διακριτική ευχέρεια του γραφείου Τύπου του Παναθηναϊκού. Απάντηση από το γραφείο Τύπου μέσω email θα δίνεται ΜΟΝΟ στο ενδεχόμενο απόρριψης αιτήματος για διαπίστευση.

Οι φωτορεπόρτερ θα χρειαστούν επίσης ημερήσια ονομαστική διαπίστευση.

Η παραλαβή των διαπιστεύσεων θα γίνει την ημέρα του αγώνα από την είσοδο των δημοσιογραφικών θεωρείων του γηπέδου της Λεωφόρου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Όλα τα τελευταία νέα και ενημέρωση για τον Παναθηναϊκό στο e-mail σας

όρους χρήσης
Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις σχετικά με τα νέα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, νέα προϊόντα και υπηρεσίες, τη διάθεση εισιτηρίων, προσφορές επίσημων χορηγών και συνεργατών και έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους χρήσης.