ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ

Δημοσιογραφικές διαπιστεύσεις για τον αγώνα Παναθηναϊκός – Μαρσέιγ

Μέχρι τη Δευτέρα 7 Αυγούστου στις 11 π.μ. η προθεσμία υποβολής αιτημάτων
Δημοσιογραφικές διαπιστεύσεις για τον αγώνα Παναθηναϊκός – Μαρσέιγ | pao.gr

Το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι για τον αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τη Μαρσέιγ στο πλαίσιο της τρίτης προκριματικής φάσης του UEFA Champions League, την Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023 και ώρα 21:00 στο «Απόστολος Νικολαΐδης», θα εκδοθούν ημερήσιες ονομαστικές διαπιστεύσεις.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν τα αιτήματά τους αποκλειστικά και μόνο στο pressoffice@pao.gr μέχρι τη Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023 στις 11 π.μ..

Μετά το πέρας της προθεσμίας δε θα γίνει δεκτό ΚΑΝΕΝΑ αίτημα. Για τον συγκεκριμένο αγώνα δεν θα ισχύσει ΚΑΜΙΑ ταυτότητα δημοσιογράφου.

Η έγκριση ή η απόρριψη των αιτημάτων είναι στη διακριτική ευχέρεια του γραφείου Τύπου του Παναθηναϊκού. Απάντηση από το γραφείο Τύπου μέσω email θα δίνεται ΜΟΝΟ στο ενδεχόμενο απόρριψης αιτήματος για διαπίστευση.

Οι φωτορεπόρτερ θα χρειαστούν επίσης ημερήσια ονομαστική διαπίστευση.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα ενημερώσει με νεότερη ανακοίνωση για την παραλαβή των διαπιστεύσεων.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Όλα τα τελευταία νέα και ενημέρωση για τον Παναθηναϊκό στο e-mail σας

όρους χρήσης
Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις σχετικά με τα νέα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, νέα προϊόντα και υπηρεσίες, τη διάθεση εισιτηρίων, προσφορές επίσημων χορηγών και συνεργατών και έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους χρήσης.