Το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι για τον αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον Άρη στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των play off του πρωταθλήματος Super League 2021-22, την Κυριακή 1η Μαΐου 2022 και ώρα 19:00 στο «Απόστολος Νικολαΐδης», θα εκδοθούν ημερήσιες ονομαστικές διαπιστεύσεις.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν τα αιτήματά τους αποκλειστικά και μόνο στο pressoffice@pao.gr μέχρι την Παρασκευή 29 Απριλίου 2022 στις 11 π.μ..

Μετά το πέρας της προθεσμίας δε θα γίνει δεκτό ΚΑΝΕΝΑ αίτημα. Για τον συγκεκριμένο αγώνα δεν θα ισχύσει ΚΑΜΙΑ ταυτότητα δημοσιογράφου.

Η έγκριση ή η απόρριψη των αιτημάτων είναι στη διακριτική ευχέρεια του γραφείου Τύπου του Παναθηναϊκού. Απάντηση από το γραφείο Τύπου μέσω email θα δίνεται ΜΟΝΟ στο ενδεχόμενο απόρριψης αιτήματος για διαπίστευση.

Οι φωτορεπόρτερ θα χρειαστούν επίσης ημερήσια ονομαστική διαπίστευση.

Υπενθυμίζουμε ότι με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο και σύμφωνα με της ΚΥΑ 20354 9.4.202221 θα πρέπει να έχουν μαζί τους ένα απ’ τα παρακάτω πιστοποιητικά για να τους επιτραπεί η είσοδος και η παραμονή στην εγκατάσταση:

  • Πιστοποιητικό εμβολιασμού
  • Πιστοποιητικό νόσησης τους τελευταίους 6 μήνες

Αν δεν έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους πρέπει να προσκομίσουν:

  • PCR test εντός 72 ωρών
  • Rapid test εντός 48 ωρών

Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ θα πρέπει να επιδεικνύουν το Ευρωπαϊκό ψηφιακό πιστοποιητικό Covid 19 (Εμβολιασμού, Νόσησης, Διαγνωστικού Ελέγχου) το οποίο υπάρχει εδώ , σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή, στον σχετικό έλεγχο που θα πραγματοποιείται πριν από την είσοδο στο γήπεδο.

 Υποχρεωτικά, άπαντες θα περνούν από έλεγχο πιστοποιητικών και έλεγχο ταυτοπροσωπίας και εφόσον δεν έχουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά δεν θα τους επιτρέπεται η είσοδος στην εγκατάσταση.

Επιπρόσθετα σύμφωνα με το ΦΕΚ είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας καθόλη τη διάρκεια παραμονής στο γήπεδο.

Τέλος σας γνωρίζουμε ότι το ΦΕΚ προβλέπει κυρώσεις και πρόστιμα σε φυσικά και νομικά πρόσωπα σε περίπτωση μη συμμόρφωσης και τήρησης των υγειονομικών μέτρων.

Η παραλαβή των διαπιστεύσεων θα γίνει την ημέρα το αγώνα από την είσοδο των δημοσιογραφικών θεωρείων του γηπέδου της Λεωφόρου.