ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ

Δημοσιογραφικές διαπιστεύσεις για τον ημιτελικό Κυπέλλου με τη Λαμία

Μέχρι την Τετάρτη στις 11 π.μ. η προθεσμία υποβολής αιτημάτων
Δημοσιογραφικές διαπιστεύσεις για τον ημιτελικό Κυπέλλου με τη Λαμία | pao.gr

Το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι για τον αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τη Λαμία στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας 2021-22, την Τετάρτη 20 Απριλίου 2022 και ώρα 19:00 στο «Απόστολος Νικολαΐδης», θα εκδοθούν ημερήσιες ονομαστικές διαπιστεύσεις.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν τα αιτήματά τους αποκλειστικά και μόνο στο pressoffice@pao.gr μέχρι την Τετάρτη 20 Απριλίου 2022 στις 11 π.μ..

Μετά το πέρας της προθεσμίας δε θα γίνει δεκτό ΚΑΝΕΝΑ αίτημα. Για τον συγκεκριμένο αγώνα δεν θα ισχύσει ΚΑΜΙΑ ταυτότητα δημοσιογράφου.

Η έγκριση ή η απόρριψη των αιτημάτων είναι στη διακριτική ευχέρεια του γραφείου Τύπου του Παναθηναϊκού. Απάντηση από το γραφείο Τύπου μέσω email θα δίνεται ΜΟΝΟ στο ενδεχόμενο απόρριψης αιτήματος για διαπίστευση.

Οι φωτορεπόρτερ θα χρειαστούν επίσης ημερήσια ονομαστική διαπίστευση.

Υπενθυμίζουμε ότι με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο και σύμφωνα με το ΦΕΚ 3117/16.7.2021 θα πρέπει να έχουν μαζί τους ένα απ’ τα παρακάτω πιστοποιητικά για να τους επιτραπεί η είσοδος και η παραμονή στην εγκατάσταση:

  • Πιστοποιητικό εμβολιασμού
  • Πιστοποιητικό νόσησης τους τελευταίους 6 μήνες

Αν δεν έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους πρέπει να προσκομίσουν:

  • PCR test εντός 72 ωρών
  • Rapid test εντός 48 ωρών

Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ θα πρέπει να επιδεικνύουν το Ευρωπαϊκό ψηφιακό πιστοποιητικό Covid 19 (Εμβολιασμού, Νόσησης, Διαγνωστικού Ελέγχου) το οποίο υπάρχει εδώ , σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή, στον σχετικό έλεγχο που θα πραγματοποιείται πριν από την είσοδο στο γήπεδο.

 Υποχρεωτικά, άπαντες θα περνούν από έλεγχο πιστοποιητικών και έλεγχο ταυτοπροσωπίας και εφόσον δεν έχουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά δεν θα τους επιτρέπεται η είσοδος στην εγκατάσταση.

Επιπρόσθετα σύμφωνα με το ΦΕΚ είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας καθόλη τη διάρκεια παραμονής στο γήπεδο.

Τέλος σας γνωρίζουμε ότι το ΦΕΚ προβλέπει κυρώσεις και πρόστιμα σε φυσικά και νομικά πρόσωπα σε περίπτωση μη συμμόρφωσης και τήρησης των υγειονομικών μέτρων.

Η παραλαβή των διαπιστεύσεων θα γίνει την ημέρα το αγώνα από την είσοδο των δημοσιογραφικών θεωρείων του γηπέδου της Λεωφόρου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Όλα τα τελευταία νέα και ενημέρωση για τον Παναθηναϊκό στο e-mail σας

όρους χρήσης
Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις σχετικά με τα νέα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, νέα προϊόντα και υπηρεσίες, τη διάθεση εισιτηρίων, προσφορές επίσημων χορηγών και συνεργατών και έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους χρήσης.