Ενημερώνονται οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που επιθυμούν να διαπιστευτούν για τον φιλικό αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΑΠΟΕΛ που θα πραγματοποιηθεί στο «Απ. Νικολαΐδης» την Τρίτη 10 Αυγούστου (9.00μ.μ.), ότι πρέπει να αποστείλουν τα αιτήματά τους στο pressoffice@pao.gr αυστηρά έως τις 11 π.μ. της Τρίτης 10/8.

Υπενθυμίζουμε ότι με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο και σύμφωνα με το ΦΕΚ 3117/16.7.2021 θα πρέπει να έχουν μαζί τους ένα απ’ τα παρακάτω πιστοποιητικά για να τους επιτραπεί η είσοδος και η παραμονή στην εγκατάσταση:

  • Πιστοποιητικό εμβολιασμού
  • Πιστοποιητικό νόσησης τους τελευταίους 6 μήνες

Αν δεν έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους πρέπει να προσκομίσουν:

  • PCR test εντός 72 ωρών
  • Rapid test εντός 48 ωρών

Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ θα πρέπει να επιδεικνύουν το Ευρωπαϊκό ψηφιακό πιστοποιητικό Covid 19 (Εμβολιασμού, Νόσησης, Διαγνωστικού Ελέγχου) το οποίο υπάρχει εδώ , σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή, στον σχετικό έλεγχο που θα πραγματοποιείται πριν από την είσοδο στο γήπεδο.

 Υποχρεωτικά, άπαντες θα περνούν από έλεγχο πιστοποιητικών και έλεγχο ταυτοπροσωπίας και εφόσον δεν έχουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά δεν θα τους επιτρέπεται η είσοδος στην εγκατάσταση.

Επιπρόσθετα σύμφωνα με το ΦΕΚ είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας καθόλη τη διάρκεια παραμονής στο γήπεδο.

Τέλος σας γνωρίζουμε ότι το ΦΕΚ προβλέπει κυρώσεις και πρόστιμα σε φυσικά και νομικά πρόσωπα σε περίπτωση μη συμμόρφωσης και τήρησης των υγειονομικών μέτρων.