Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας, οι οποίοι έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο για τον αποψινό αγώνα κόντρα στη Stade Rennais στο «Razhon Park» τα εξής:

– Σημείο συνάντησης των φιλάθλων μας έχει οριστεί το Mail François Mitterrand με ώρα συνάντησης στις 16.15. Πατήστε εδώ για να δείτε το μέρος στο χάρτη. Από εκεί θα κατευθυνθούν με τα πόδια στο γήπεδο, συνοδεία αστυνομίας. Για την ασφαλέστερη δυνατή μετάβαση, παρακαλούνται όλοι οι φίλαθλοι να σεβαστούν τις οδηγίες και να επιλέξουν τον προτεινόμενο τρόπο μετάβασης στο γήπεδο.

– Στο σημείο συνάντησης είναι εύκολη η πρόσβαση με το Μετρό με αποβίβαση τη στάση Mabilais.

– Όσοι έχουν αυτοκίνητο θα πρέπει να σταθμεύσουν στο πάρκινγκ Relais Gaïté (πατήστε εδώ για να δείτε τη διεύθυνση στο χάρτη) ή στο πάρκινγκ Viasilva (πατήστε εδώ για να δείτε τη διεύθυνση στο χάρτη).

– Μετά το τέλος του αγώνα οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θα πρέπει να παραμείνουν 40-45 λεπτά στις κερκίδες του γηπέδου και στη συνέχεια με αστυνομική συνοδεία θα επιστρέψουν στο σημείο της συνάντησης.

– Αποφύγετε να προσεγγίσετε το γήπεδο με αυτοκίνητο και ιδιαίτερα χρησιμοποιώντας την έξοδο 10 του αυτοκινητόδρομου.

– Υπενθυμίζεται ότι θα ακολουθηθούν ιδιαιτέρως αυστηρά μέτρα ασφαλείας και επομένως άπαντες οφείλουν να είναι προσεκτικοί στη συμπεριφορά τους.